Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro uzliek ģipsi, jāizlaiž vismaz trīs nedēļas

Karro uzliek ģipsi, jāizlaiž vismaz trīs nedēļas
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Gaužām neveiksmīgi sestais pasaules motokrosa čempionāta posms beidzās latviešu sportistam Matīsam Karro, kurš tagad nākamās trīs nedēļas būs spiests pavadīt bez motokrosa.

Īsi pirms jaunās pasaules čempionāta motokrosa sezonas sākuma ļoti nepatīkamā savainojumā iedzīvojies latviešu motobraucējs Matīss Karro, kuram konstatēja plaukstas lūzumu. Laiks gāja un sportists izārstēja savainojumu. Ar katrām nobrauktajām sacensībām Karro lēnām atguva sportisko formu un var teikt, ka Portugālē jau bija savas sportiskās formas virspusē, taču nelaimīgs kritiens pirmajā braucienā atkal liks Matīsam visu sākt no sākuma.

''Uz Portugāli atbraucu ar labām sajūtām. Izstaigāju trasi un jau tobrīd zināju, ka sacensības nebūs vieglas, jo arī karstums lika par sevi manīt,” iesāk Matīss Karro. „Kvalifikācijā no starta atrados pirmajā desmitniekā, taču tad saķēros ar Straibosu un mēs kritām. Pēc tam atguvu ātrumu un aizcīnījos līdz 15.vietai, taču tad dēļ ļoti salaistītās trases atkal neveikli nokritu. Nodomāju mierīgi nobraukt pāris apļus un tad kāpināt tempu, taču tad sekoja vēl viens neliels kritiens pēc kura nolēmu vairs nebraukt, jo galvenā diena jau ir svētdien.”

''Svētdien pirms starta jutos labi un biju gatavs startam. Lai arī pirmajā braucienā startēju no ļoti sliktas vietas, starts padevās ļoti labs – apmēram Top 7. Taču otrajā līkumā viens pirms manis sapiņķerējās un es ar vienu citu sportistu nokritu. Turpinājumā bija grūti uzņemt braukšanas ritmu, taču cīnījos, cik varēju. Biju pakāpies uz 13. vietu, taču pēdējā aplī pieļāvu kļūdu (vai arī kaut kas samisējās) un pēc lēciena ar pilnu gāzi ieskrēju trases nožogojumā. Brauciens man bija beidzies. Biju viss vienos zilumos, kā arī ļoti sasitu iepriekš salauztās rokas locītavu. Pēc pirmajām pārbaudēm bija labas ziņas, taču, aizbraucot uz Holandi, ziņas vairs nebija iepriecinošas…”

''Ārsts atrada mazu plaisu locītavā blakus vecajai traumai. Uzlika ģipsi, ar kuru tagad jāstaigā desmit dienas. Šī brīža prognozes, ka man būs jāizlaiž vismaz trīs nedēļas,” drūmi nobeidz Karro.

Jāatzīmē, ka Karro nebija vienīgais, kurš krita šajā trasē, jo diezgan smagi pamanījās nokrist gan trīskārtējais šī posma uzvarētājs Klements Desalle, gan arī seškārtējais (MX1 un MX2) čempions Antonio Kairolī u.c.

Līdz ar to šobrīd zināms, ka Matīss nestartēs nākamajā Anglijas čempionāta posmā un pasaules čempionāta posmā Brazīlijā.

Matīsa Karro sportiskajām gaitām var sekot līdzi:
https://twitter.com/MatissKarro
facebook.com
Lapas - Matīss Karro - KARRO the ARROW -...

     [+] [-]

, 2013-05-07 10:29, pirms 11 gadiem
Video šeit: (1,56) Antonio Cairoli & Clement Desalle crash...

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 10:39, pirms 11 gadiem
Neverending story...

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 10:40, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka Matīsam vajadzētu vai nu aiziet pie kādas Zilā Kalna Martas sakārtot enerģiju un galvu, vai jāmet šito nodarbi pie malas. Kamēr nav par vēlu.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 10:51, pirms 11 gadiem
Bloks2 rakstīja: Izskatās, ka Matīsam vajadzētu vai nu aiziet pie kādas Zilā Kalna Martas sakārtot enerģiju un galvu, vai jāmet šito nodarbi pie malas. Kamēr nav par vēlu.
fiziskais...un viss!

     [+] [-]

, 2013-05-07 10:52, pirms 11 gadiem
bet,ko vins tur meginaja,kadu triku uzmeistarot ir nesaprotams

     [+] [-]

, 2013-05-07 11:54, pirms 11 gadiem
vai mu Matīsam jāmaina treneris,braukšanas. stils vai jāmet miers,kamēr vēl pats normāli staigā,cik var sevi kropļot?

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 13:08, pirms 11 gadiem
saak jau piegriezties, taa vairs nav nejaushiiba

     [+] [-]

, 2013-05-07 13:54, pirms 11 gadiem
Ļoti slikti priekš Vaidavas kausa faniem .

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 17:52, pirms 11 gadiem
vienās traumās, kaut kas netiek pareizi darīts!