Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss/Stupelis pret Daideriem - ritenis ritenī

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bakss/Stupelis pret Daideriem - ritenis ritenī
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis uzvarēja abos braucienos "Vaidavas kausa" izcīņā Apē un abas reizes tikai par nieka tiesu viņiem piekāpās braļi Jānis un Lauris Daideri.

"Vaidavas kausa" izcīņā motokrosā Apē līdzjutējiem pirmo reizi klātienē Latvijā bija iespēja redzēt jauno motokrosa ekipāžu Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis. Holandieša un latvieša atrādīšanās saviem Latvijas līdzjutējiem izdevās un izdošanos sekmēja arī brāļi Jānis un Lauris Daideri.

Abos ekipāžu braucienos spēkošanās starp Baksu/Stupeli un pagājušā gada pasaules vicečempioniem Daideriem ritēja ritenis ritenī un abos braucienos par nieka tiesu pirmie finišu šķērsoja Etjēns ar Kasparu - pirmajā braucienā viņi apsteidza Jāni un Lauri tikai par 0,8 s, bet otrajā tikai par sekundi.
Trešie abos braucienos bija Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks, taču viņi līderu duelī neiejaucās - pirmajā braucienā atpalika par 53 s, bet otrajā pat par vairāk nekā pusotru minūti (1.36).

  +1 [+] [-]

, 2012-05-07 12:53, pirms 12 gadiem
bijusi laba sacikste

  +1 [+] [-]

, 2012-05-07 14:48, pirms 12 gadiem
otro brauciena finišu Daideri paši noraka, jo jau no kāda ceturtā apļa gāja pa pirmo, bet pēdējā aplī priekšpēdējā līkumā bija iesēdušies vairāki atpalicēji un Daideri neizvēlējās pareizo vietu, lai viņus apbrauktu, kamēr Bax pa ārmalu to izdarīja ātrāk un izrāva uzvaru gan braucienā, gan līdz ar to arī abu braucienu summā.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-07 19:21, pirms 12 gadiem
cik es zinu ja plīvo dzeltenie karogi, tad jāsamazina ātrums , un apdzīt aizliegts vai es maldos???????

  +1 [+] [-]

, 2012-05-07 19:34, pirms 12 gadiem
placis rakstīja: otro brauciena finišu Daideri paši noraka, jo jau no kāda ceturtā apļa gāja pa pirmo, bet pēdējā aplī priekšpēdējā līkumā bija iesēdušies vairāki atpalicēji un Daideri neizvēlējās pareizo vietu, lai viņus apbrauktu, kamēr Bax pa ārmalu to izdarīja ātrāk un izrāva uzvaru gan braucienā, gan līdz ar to arī abu braucienu summā.
Patiesībā otrajā braucienā visu sačakarēja viena atpalicēju ekipāža, kas manāmi nobremzēja Baxu&Stupeli, tāpēc Daideri arī tika garām.

DELFI foto > Attēls > DSC_0866

Nu un pēdējā apļa putru
DELFI foto > Attēls > DSC_5195 veiksmīgi izmantoja holandietis, tāpēc taisnīga bija arī uzvara

  +1 [+] [-]

, 2012-05-07 19:35, pirms 12 gadiem
draugs33 rakstīja: cik es zinu ja plīvo dzeltenie karogi, tad jāsamazina ātrums , un apdzīt aizliegts vai es maldos???????
Vari apskatīties bildes un sapratīsi, ka te nebija runa par apdzīšanu, bet gan par pareizas špūres izvēli
DELFI foto > Attēls > DSC_5197