Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Liepiņam 2. vieta Ukrainas posma kvalifikācijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Liepiņam 2. vieta Ukrainas posma kvalifikācijā
Joriss Hendrikss/Kaspars Liepiņš
Foto: www.facebook.com

Pasaules čempionātā motokrosā blakusvāģu klasē šodien 4. posma, kas notiek Černvicos (Ukraina), kvalifikācijā no mūsējiem labāko rezultātu sasniedza Kaspars Liepiņš, kuram kopā ar Jorisu Hendriksu 2. vieta B grupā.

A grupā labāko apļa laiku uzrādīja pasaules čempionāta līderi pēc pirmajiem trim posmiem – Jans Hendrikss un Tims Smeuninks. No Latvijas ekipāžām augstāko vietu ieņēma Māris Rupeiks ar Kasparu Stupeli, kuri bija piektie. Jānis un Lauris Daideri šajā grupā astotajā vietā.

Savukārt B grupā nepārspēti Daniels Vilemsens ar Svenu Verbrugi. Otrajā vietā Kaspars Liepiņš ar Jorisu Hendriksu. Haraldam Kurpniekam ar krievu Jevgēņiju Sčerbiņinu šajā grupā 4. vieta, bet Kaspars un Mārtiņš Krievi ieņēma priekšpēdējo 12. vietu. Tādējādi rītdienas sacensībām kvalificējušies visi mūsējie.

Izmantotie resursi:
Sidecar Motocross Racing - WorldWide