Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempiontitulu motokrosā MX1 un MX2 klasē izcīna igauņi

Latvijas čempiontitulu motokrosā MX1 un MX2 klasē izcīna igauņi
Latvijas čempions - Prīts Ratseps
Foto: Jānis Pastars

Svētdien, 6.septembrī, Cēsu „Ezerkalnu” motorasē norisinājās Latvijas motokrosa čempionāta izšķirošais posms.

Atšķirīgā formāta un nozīmīgo cīņu dēļ šis bija viens no aizraujošākajiem Latvijas čempionāta posmiem, jo Superfinālā tika piedāvātā iespēja dubultot punktus.

MX1 klasē pirms izšķirošā posma līderis bija Dāvis Ivanovs, kurš šīs sacensības sāka ar uzvaru pirmajā braucienā. 1,8 sekundes viņam zaudēja igaunis Prīts Ratseps. Toms Macuks līderim zaudēja minūti un 20 sekundes. Otrajā braucienā pārliecinoši ātrākais bija igaunis Ratseps, kamēr otrais palika Toms Macuks. Trešo vietu izcīnīja Ivanovs. Posma kopvērtējumā pirmais bija igaunis, kurš absolūtajā kopvērtējumā pa diviem punktiem apsteidza Ivanovu un kļuva par Latvijas motokrosa čempionu.

MX2 klasē abos braucienos ātrākais bija igaunis Indreks Magi, kurš tādējādi kļuva par Latvijas motokrosa čempionu MX2 klasē. Otrais Cēsu posmā palika Tomas Šileika, bet trešais - Kārlis Sabulis.

MX125 klasē, uzvarot abos braucienos, pie uzvaras tika Arnolds Sniķers, MX65 klasē nepārspēts palika Daniels Valovičs, MX85 klasē uzvaras laurus plūca Andreas Hīmagi, senioru ieskaitē pirmais vecmeistars Leons Kozlovskis, bet veterānu ieskaitē pirmais Arunas Ramanauskas.

Ar visiem rezultātiem var iepazīties šeit Event results - details - MYLAPS Sports Timing

     [+] [-]

, 2015-09-07 09:10, pirms 9 gadiem
Jonass nepiedalījās?

     [+] [-]

, 2015-09-07 17:18, pirms 9 gadiem
Lieliskas sacensības, emocijas gan braucējiem gan daudzajiem faniem. Paldies Kristeram Serģim par šiem motosvētkiem Cēsīs. Gaidījam gan lielāku, plašāku aprakstu par noslēguma posmu Latvijas čempionātā. Katrs brauciens ar lielu azartu tika veikti lieliski sagatavotā trasē, bet sacensību apraksts nožēlojami īss un sauss. Skumīgi.... .