Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Karro: "Šodien nebija mana braucamā diena"

Karro: "Šodien nebija mana braucamā diena"
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Latvijas "Grand Prix" izcīņas kvalifikācijas sacensībās motokrosā MX1 klasē 17.vietu izcīnīja Matīss Karro, kurš portālam Sportacentrs.com atzina, ka šodien nebija viņa braucamā diena.

Ātrākais MX1 kvalifikācijā bija Kens de Daikers, kurš finišā tuvāko sekotāju, šī brīža MX1 klases līderi Antonio Kairolī apsteidza par 0,3 sekundēm. 17.vietā finišēja Karro, kurš līderim zaudēja minūti un 15 sekundes.

''Brīvajos treniņos trase patika un likās, ka viss būs labi. Arī noskaņojums bija labs. Kvalifikācijas treniņā man īsti nesanāca neviens aplis, tāpēc beigās tikai 21. vieta, ar ko nebiju apmierināts. Kvalifikācijā padevās labs starts. Biju ap 12. vietu, taču nevarēju iebraukties un uzņemt ritmu, kā rezultātā zaudēju vairākas pozīcijas un beigās paliku 17. vietā. Šonakt atpūtīšos pārdomāšu trasi un ceru, ka rīt viss būs labi,'' sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina Matīss Karro, kurš piebilda, ka šī nebija viņa diena.

''Fani? Ir patīkami, ka ir tik daudz atbalstītāju, taču, protams, jūtu arī spiedienu, jo gribas nobraukt pēc iespējas labāk. Ceru, ka rīt varēšu iepriecināt savu fanus, kuri jau sestdien vicināja karogus un atbalstīja visus latviešu braucējus. Varēja just viņu atbalstu, par ko visiem Paldies,'' nobeidz Karro.

Vairāk informācijas par dienas kārtību un dalībniekiem atrodama šeit: Dienas kārtība

Tiem, kuriem nav iespēja uz šo posmu tikt ar personīgo automašīnu, organizatori atgādina, ka uz sacensībām var nokļūt ar vilcienu, kurš iet ļoti regulāri.


, 2013-07-06 21:53, pirms 11 gadiem
Top klases sportits spēj visu laiku startēt augstā līmeni...
atvainojiet- Karro tāds ir? + vēl majas trasē?
, 2013-07-06 21:57, pirms 11 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: Top klases sportits spēj visu laiku startēt augstā līmeni...
atvainojiet- Karro tāds ir? + vēl majas trasē?
Nu ja cilvekam nebutu traumas,tad noteikti daudzi vinu pieskaititu par top brauceju,nu ja butu sezona sanakusi,tad jau butu top 10 stabili
Ta ka Karro ir top braucejs,vispirms paseko lidzi kas ar vinu ir noticis saja sezona un tad runa,jo pec traumam nav viegli...
, 2013-07-07 01:04, pirms 11 gadiem
Nav vins top braucejs un diezvai bus,parak daudz traumu!Pedejais labakais braucejs mums bija Viesturs Gausis!
, 2013-07-07 07:51, pirms 11 gadiem
Karro iet taapat kaa Freibergam! visu laiku traumas! bet shaubos vai bez traumaam vinsh buutu top brauceejs!

Fevrs Nāciju motokrosā izstājās elpošanas problēmu dēļ

2023. gada Nāciju kausa čempionvienības Francijas pārstāvis Romēns Fevrs svētdien notikušajās sacensībās trešajā sacīkstē nobrauca trases malā un palika guļot. Kā izrādījās, sportists bija sasities pret stūri, kas nepalika bez sekām. Tikmēr lūzumā iedzīvojies MX2 pasaules vicečempions Lukass Kūnens.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: LaMSF
21

Reišulis, Pumpurs un Bidzāns izcīna Latvijai desmito vietu Nāciju motokrosā

Kārlis Alberts Reišulis savos braucienos guva divpadsmito un astoto vietu, kopā ar Mairi Pumpuru un Edvardu Bidzānu izcīnot Latvijas motokrosa komandai augsto desmito vietu šī gada Nāciju kausa izcīņas sacensībās. Pirmo reizi par uzvarētājiem kļuva Austrālijas sportisti.
Jēkabs Kubuliņš. Foto: LVN Photo

Kubuliņam augstā trešā vieta "YZ bLU cRU" motokrosa Eiropas superfinālā

Kamēr vieni braucēji Lielbritānijā cīnās Nāciju motokrosā, turpat "Matterley Basin" trasē vairāki latviešu sportisti aizvadījuši "Yamaha" rūpnīcas īstenotās programmas "YZ bLU cRU" FIM Eiropas kausa superfinālu. Jēkabs Kubuliņš finišēja trešajā vietā YZ125 klasē.