Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Daideri var atgūt otro vietu kopvērtējumā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daideri var atgūt otro vietu kopvērtējumā
Vai Jānim un Laurim Daideriem svētdien izdosies atgūt otro vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā?
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Svētdien Iffandikas trasē Francijā risināsies pasaules čempionāta 7. posms motokrosā ekipāžām un tajā labas izredzes atgūt otro vietu kopvērtējumā ir brāļiem Jānim un Laurim Daideriem, jo pašreizējie vicelīderi francūži Valentīns Žiro un Nikolā Musē nestartēs pilota pleca traumas dēļ.

Kvalifikācijas sacensības mūsu un daļējas mūsu ekipāžas aizvadīja ļoti labi. A grupā pirmie bija holandietis Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis, bet otrie - Jānis un Lauris Daideri, savukārt B grupā ātrākie bija beļģis Jans Hendrikss un Elvijs Mucenieks, bet otrie - Māris Rupeiks un Haralds Kurpnieks (brāļi Arnolds un Gints Sīļi šajā posmā nepiedalās).
Tikai 6. vietu A grupā ieņēma čempionāta līderi beļģis Bens Adriansens un holandietis Bens van den Bogārts, bet vēl sliktāk gāja vicelīderiem francūžiem Valentīnam Žiro un Nikolā Musē - viņi brīvajos treniņos mēģināja braukt, bet kvalifikācijā tomēr nepiedalījās. Francijas čempionāta posmā ekipāža piedzīvoja kritienu, pilots savainoja plecu un - kā izrādījās - joprojām vēl nav spējīgs braukt.

Pašreiz kopvērtējumā Adriansenam/van den Bogārtam ir 275 punkti, Žiro/Musē - 217, brāļiem Daideriem - 203 punkti. Tālāk seko Hendrikss/Mucenieks (174), Bakss/Stupelis (154) un Rupeiks/Kurpnieks (154).

     [+] [-]

, 2013-07-06 23:13, pirms 11 gadiem
tad tik jātur īkšķi par musējiem,,,, live jau nevar neviens riitdienai iemest....kaut teksta režīmā