Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Igaunijā Leoka rīkotās sacensības

Jānis Pārums

Šīs nedēļas nogalē, 9. oktobrī Kose trasē, Igaunijā norisināsies motokrosa sacensības "Tanels un Draugi", kuras rīko šā brīža ātrākais motokrosa braucējs Baltijā Tanels Leoks. Tās jau ir kļuvušas par tradīciju Igaunijā un šogad notiks ar lielu starptautisku vērienu.

Pagājušajā gadā šajās sacensībās piedalījās arī mūsu ātrākais Latvijas motokrosa meistars Matīss Karro un domājams, ka arī šogad tajās redzēsim kādus no mūsu motokrosa meistariem, jo tās šogad tiek rīkotas ar starptautisku vērienu, jo tajās piedalīsies tādi vīri, kā Pasaules motokrosa leģenda Stefans Everts, Pasaules vicečempions šajā sezonā Klements Desale no "Rockstar Suzuki" komandas, "LS Motors-Honda" sportists Davids Guarneri, un MX 2 klases Igaunijas jaunais talants ar Somijas pilsonību Hari Kulass, kā arī šajās sacensībās redzēsim tādus motokrosa meistarus kā Juss Lānso, Gerts Krestinovs un citus labus sportistus.

Tanels Leoks: "Tas ir fakts, ka manās rīkotajās sacensībās 9. oktobrī mēs Kose trasē redzēsim Stefanu Evertu. Es daudzu gadus piedalījos viņa rīkotajās sacensības un viņš ar lielu prieku atsaucās piedalīties arī manā rīkotajā pasākumā. Mēs ar viņu par šo iespēju runājām vairākas reizes. Visi ienākumi par biļetēm no šim sacensībām mēs ziedosim bērniem invalīdiem ar speciālajām vajadzībām. Laipni lūgti, tiekamies 9. oktobrī Igaunijā, Kose trasē.

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs, motosporta žurnālists

     [+] [-]

, 2010-10-05 12:37, pirms 14 gadiem
Cēli, no viņu puses, ka naudu ziedos !