Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi: "Šoja bija ļoti jautrs un spēcīgs braucējs..."

Rosi: "Šoja bija ļoti jautrs un spēcīgs braucējs..."
Lai arī Dani Pedrosa šodien uzvarēja, viņa sejā smaida nebija
Foto: AP/Scanpix

Pēc Moto GP Sanmarīno Lielās balvas izcīņas ātrākie braucēji atzina, ka ir grūti parunāt - rezultātiem neesot nekādas jēgas, ja notiek negadījumi un kāds iet bojā.

Jau ziņojām, ka šodien Sanmarīno "Moto2" sacīkstēs traģisku avāriju piedzīvoja japānis Šoja Tomizava, kurš slimnīcā no gūtajām traumām nomira. 19 gadus vecais Tomizava brauca ceturtajā pozīcijā, taču, izejot no viena līkuma, sportists piedzīvoja kritienu, pēc kura nākamie divi sportisti Tomizovam pārbrauca pāri. Sportists nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, taču savainojumi bija pārāk nopietni un Tomizova nomira. Jāatzīmē, šis bija otrais traģiskais negadījums vienas nedēļas laikā (pirms nedēļas bojā gāja 13 gadus vecs sportists).

"Domāju, ka visi šodien ir bēdīgi," iesāk sacīkstes uzvarētājs Dani Pedrosa. "Mūsu sirdīs tagad ir liels caurums un mēs esam iztukšoti. Vienā nedēļā bojā gājuši divi braucēji un tas nerada patīkamas emocijas. Ceru, ka vairs mums nekad nebūs jāpiedzīvo šādi negadījumi un mēs varēsim turpināt baudīt sportu."

"Šodien ir ļoti bēdīga diena, jo mēs pazaudējām ļoti spēcīgu braucēju un lielisku personu. Man vairs nav ko piebilst...," bēdīgi saka Horhe Lorenso. "Kad šādas lietas notiek, visam pārējam nav jēgas. Šoja bija ļoti jautrs puisis un spēcīgs braucējs. Visiem ir ļoti, ļoti žēl," saka trešās vietas ieguvējs Valentīno Rosi.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-06 07:22, pirms 14 gadiem
R.I.P

     [+] [-]

, 2010-09-06 11:25, pirms 14 gadiem
Bildē taču nav japāņu braucējs..?? esdomāju labā pusē foto.