Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Moto 2" sacīkstēs iet bojā 19 gadus vecs sportists

"Moto 2" sacīkstēs iet bojā 19 gadus vecs sportists
Šoja Tomizava
Foto: Digitale

Šodien Sanmarīno "Moto2" sacīkstēs traģisku avāriju piedzīvoja japānis Šoja Tomizava, kurš slimnīcā no gūtajām traumām nomira.

19 gadus jaunais Tomizava brauca ceturtajā pozīcijā, taču, izejot no viena līkuma, sportists piedzīvoja kritienu, pēc kura nākamie divi sportisti Tomizovam pārbrauca pāri. Sportists nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, taču savainojumi bija pārāk nopietni un Tomizova nomira.

Tomizava bija viens no labākajiem braucējiem "Moto2" klasē, kurā viņš brauca pateicoties organizatoru izsniegtajai wildcard. Pirmās "Moto2" sacīkstes sportists aizvadīja Katarā, kurās arī viņš izcīnīja savu pirmo un diemžēl pēdējo uzvaru. Vēl sportista kontā šajā sezonā bija viena otrā vieta. Līdz šai traģiskajai avārijai Tomizava kopvērtējumā ieņēma septīto vietu.

Par uzvarētāju šodien kļuva Toni Eliašs.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...