Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

A. Justam un Šteinbergam PČ posmā Francijā vietas ceturtā desmita sākumā

Jānis Celmiņš

A. Justam un Šteinbergam PČ posmā Francijā vietas ceturtā desmita sākumā
Augusts Justs
Foto: www.rekurzeme.lv

Francijā notikušajā pasaules čempionāta motokrosā piektajā posmā Latvijas pārstāvis Augusts Justs izcīnījis 31. vietu, bet cits mūsu motosportists Ivo Šteinbergs ierindojās 32. vietā.

Jau ziņojām, ka abi mūsu pārstāvji kvalifikācijas sacensībās vakar veica pa 12 apļiem un ātrāks bija Justs, kurš ierindojās 29. vietā, bet Šteinbergs ierindojās 31. vietā. Arī šodien sacensībās ātrāks bija Justs. Pirmajā braucienā viņam 33. vieta, otrajā 29., kas summā viņam deva 31. vietu.

Šteinbergs ieņēma vienu vietu zemāk (32.), braucienos finišējot attiecīgi 32. un 30 vietā. Summā tas viņam deva 32. vietu.

Uzvaru piektajā PČ posmā izcīnīja mājinieks Stīvens Frosārs, kurš braucienos ieņēma attiecīgi pirmo un otro vietu.

Izmantotie resursi:
Youthstream - Dreams Factory

  +9 [+] [-]

, 2011-06-05 20:37, pirms 13 gadiem
Kad būs kaut mazākais progress???!!!!man jau lieks,ka atkal ķegumā atbrauks Freibergs,un atklal būs labākais no mūsējiem MX1

  +4 [+] [-]

, 2011-06-05 22:30, pirms 13 gadiem
Finierīte rakstīja: Kad būs kaut mazākais progress???!!!!man jau lieks,ka atkal ķegumā atbrauks Freibergs,un atklal būs labākais no mūsējiem MX1
Tā arī būs. Freiberga laikos abi braucēji netiktu pat pie starta barjeras.
Nav Karro, nav intrigas! Gaidām Matīs tevi ātrak trasē.

  -3 [+] [-]

, 2011-06-06 00:28, pirms 13 gadiem
šteinbergs pilnīgs gavno,viņš taču pat Latvijā Superkausā ir pilnīgs zero.Bet viņam taču ir kārtīgs mehāniķis MALIŠEVS no SALDUS.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-06 10:13, pirms 13 gadiem
daimler rakstīja: šteinbergs pilnīgs gavno,viņš taču pat Latvijā Superkausā ir pilnīgs zero.Bet viņam taču ir kārtīgs mehāniķis MALIŠEVS no SALDUS.
nu nolikt jau šos čaļus nevajadzētu ,tik skarbi ! Protams ,ka es labāk Ivo redzētu kā viņa komandas īpašnieku un vadītāju ,jo tas viņam izdodas ļoti labi piesaistīt sponsorus un pareizos cilvēkus šajos laikos nav nemaz tik viegli ,jo lielākā daļa jau zin cik grūti gāja Matīsam ar tiem sponsoriem . Brāļi Justi ! šitos talantīgos čaļus varētu salīdzināt ar kādreiz populāro un tautās runājot ,talantīgo Aigaru Bobkovu ,kuram īstenībā bij baigā iekša uz gāzēšanu ,bet šos čaļus, Augustu,Robertu un savā laikā Aigaru, intensīvi vajā neveiksmes ,kritieni ,traumas ,visu laiku kaut kādas ķibeles,varbūt nepareizie treneri stāv blakus,trases treneri, vai vispār viņiem tādi ir !? Neskaitīsim cita naudu ,viņiem nauda ir un viņi brauc PK ,kam naudas nav tie brauc tepat, pa vietējiem mēroga mačiem ! nevajag jau šitā publiski nolikt ,tikai tāpēc ,ka nav rezūltāta !?

  +1 [+] [-]

, 2011-06-06 12:04, pirms 13 gadiem
ta jau arii ir!Visi māk nolikt,aprunāt un zākāt!Apsveicami ir visi puiši,kas kautko dara.Viens Latvijas,cits eiropas,cits pasaules līmenī!Urrā visiem jauniem MX braucējiem

     [+] [-]

, 2011-06-06 17:49, pirms 13 gadiem
Kāds nezin, Matīs brauks 6 posmā?