Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Komandas vadītājs: ''Karro – tas ir atklājums''

Komandas vadītājs: ''Karro – tas ir atklājums''
Matīss Karro Spānijā
Foto: No sportista privātā arhīva

Pēc Anglijā notiekošajām Hawkstone Park International sacīkstēm atzinīgus vārdus par latviešu motosportistu Matīsu Karro teica ''STR KTM'' komandas vadītājs.

Portāls jau vēstīja, ka Matīss Karro šogad "STR KTM" komandas sastāvā brauks prestižajā MX1 klasē. Pēdējā laikā mūsu sportists aizvadījis vairākus treniņus un treniņsacensības, kurās uzrādīti gana labi rezultāti.

KTM motokrosā ir tas pats, kas ''Ferrari'' F1 vai ''Citroen'' WRC rallijā. Nesen, apskatot KTM mājas lapu, pavērās patīkams skats, kur kādā no rakstiem līdzās vadošo braucēju uzvārdiem parādījās arī Matīsa uzvārds. Patīkami, jo jāsaka, ka ne katru dienu vadošajās rūpnīcu komandas mājas lapā raksta par latviešu sportistiem.

Lūk, ko ''STR KTM'' komandas vadītājs Stīvs Tērners teica pēc sacensībām, kurās Karro palika trešais. ''Bija gan kritumi, gan kāpumi, taču no mana redzespunkta kopumā bija daudz pozitīvu lietu. Karro – tas ir atklājums. Viņam padevās trīs lieliski starti, kā arī viņš bija ātrs un agresīvs visu dienu. Viņam patika viņa motocikls, kas ir labi gan komandai, gan KTM kopumā.''

Atgādināsim, ka, lai arī Karro brauks ar KTM motociklu, viņam atbalsts no rūpnīcas komandas sākumā būs minimāls. ''''STR KTM'' vienībai sākumā būs pavisam neliels rūpnīcas atbalsts, taču, ja rezultāti būs apmierinoši, iespējams, tad rūpnīca nāks pretim un sadarbība būs lielāka,'' tā pirms kāda laika izteicās Matīss.

Izmantotie resursi:
www.ktm.com

     [+] [-]

, 2012-03-05 10:19, pirms 12 gadiem
''KTM motokrosā ir tas pats, kas ''Ferrari'' F1 vai ''Citroen'' WRC rallijā.''
Atļausiet pasmaidīt? Kurš tad tā ir secinājis?

 +10 [+] [-]

, 2012-03-05 11:00, pirms 12 gadiem
mēs jau sen atklājām KARRO ! un zinājām te būs,dodiet tikai iespējas un tehniku !
jau tad kad kļuva par junioru PČ !
un pagājušo sezonu gāžot ar to sarkano MVRD sūdu (hondu MX2) ,gāzt tuvu,tuvu desmitam ,tas arī ir sasniegums un atklājums !!(zinātāji ,zin ,ka tā honda bija ļoti tālu no pasaules vadošo braucēju desmitnieka) !!!!!!!
110% rullē !!
tāpēc mēs esam tik ļoti par MATĪSU KARRO !!! (MAFIJA)
';

 +12 [+] [-]

, 2012-03-05 11:23, pirms 12 gadiem
Neskatoties uz valsteles ignoranci, mūsu talanti spēj sevi pierādīt pasaulē.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-05 15:20, pirms 12 gadiem
Blakusvāģis rakstīja: Neskatoties uz valsteles ignoranci, mūsu talanti spēj sevi pierādīt pasaulē.
pag pag,valsts tak pamatigi atbalsta musu talantus-paskaties,ka notiekas Dobele,ministrina Augula delenam majas pagalma Latvijas dzelzcels nosponsore trases uzrikosanu un tagad stav jau otro gadu aizaugusi