Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss un Stupelis uzvar Vilemsenu viņa mājās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bakss un Stupelis uzvar Vilemsenu viņa mājās
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis uzvarēja abos braucienos Danielu Vilemsenu un Kasparu stupelis Nīderlandes čempionāta 1. posmā.

Nīderlandes čempionāta pirmais posms motokrosā ekipāžām risinājās Lohemas trasē, kas ir deviņkārtējā pasaules čempiona Daniela Vilemsena mājas trase - blakus ir paša māja, bet iela gar trasi ir nosaukta viņa vārdā. Tieši šajā trasē Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis pārspēja Vilemsenu un Haraldu Kurpnieku abos čempionāta pirmā posma braucienos.

"Dalībnieku bija tik daudz, ka kvalifikācijā ekipāžas tika sadalītas divas grupās. Mēs savā grupā uzvarējām un bijām par trim sekundēm ātrāki nekā Jans Hendrikss, bet Vilemsens ar Haraldu bija ātrākie savā grupā. Viņus mēs apsteidzām par apmēram pusotru sekundi," pēc sacensībām pastāstīja Kaspars Stupelis. "Pirmajā braucienā sākumā bijām trešie, bet tad Marsels Vilemsens krita. Danielu apdzinām paši un jau atrāvāmies, bet tad smilšainajā trasē bija grūti tikt garām atpalicējiem, Vilemsens atkal bija klāt un finišējām ritenis ritenī. Otrajā braucienā startā bijām otrie, dzināmies, dzināmies Vilemsenam pakaļ un diezgan asā divcīņā beidzot apdzinām viņu. Kādu apli viņš turējās mums līdzi, bet tad atpalika vairāk nekā par 20 sekundēm."

Jau šīs nedēļas nogalē Baksa un Vilemsena ekipāžas ar mūsu "kantētājiem" atkal tiksies savā starpā aci pret aci, bet tagad jau Baksa mājas trasē Valkensvārdā - 10. un 11. martā tur risināsies Nīderlandes čempionāta otrais posms.

Lohemā bija paredzēts startēt arī Mārim Rupeikam, taču viņa jaunais līdzbraucējs no Somijas savainoja kāju un tagad Māris meklē, ar ko kopā braukt. Lohemā viņš bija skatītāja lomā.

  +5 [+] [-]

, 2012-03-05 13:00, pirms 12 gadiem
Šogad šī ekipāža būs nopietns pretendents uz titulu...

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 13:34, pirms 12 gadiem
Rupeikam gan neiet ar kantētājiem...bet nav jau ko citu vainot kā pašu..
Bax gan ir uzņēmis apgriezienus un būs kādam ļoti grūti šogad apturēt viņu,ceru ka tie bus Daideri kas to izdarīs. Lai veicas visiem letiņiem

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 15:16, pirms 12 gadiem
nefanoju un nefanosu par sim internacionalajam komandam!!!
Atbalstam Daiderus,caliem vajadzigs finansialais atbalsts!
Sidecarcross racing team Daiders

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 15:30, pirms 12 gadiem
toļiks jau varēja pieminēt, ka līdz 4 vietai aizbrauca arī Mucenieks, kas šogad ir iekāpis kulbā van Duijnhoven`am

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 15:33, pirms 12 gadiem
timel rakstīja: toļiks jau varēja pieminēt, ka līdz 4 vietai aizbrauca arī Mucenieks, kas šogad ir iekāpis kulbā van Duijnhoven`am
Viņam draugs ir Rupeiks to vajadzēja pieminet kaut gan viiņs nebrauca...Un diez vai augstāk pa 4vietu būtu ticis

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 18:40, pirms 12 gadiem
matadors rakstīja: Viņam draugs ir Rupeiks to vajadzēja pieminet kaut gan viiņs nebrauca...Un diez vai augstāk pa 4vietu būtu ticis
ja tu nezināji, tad viņš bija pieteicies šīm gonkām un arī būtu braucis (ja ne kantētāja trauma), tapēc arī pieminēts, kamēr Daideri nemaz netaisījās tur braukt, tapēc arī kāda jēga peiminēt?