Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Yamaha" satelītkomandā 2011.gadā brauks Bens Spīss

"Yamaha" satelītkomandā 2011.gadā brauks Bens Spīss
Bens Spīss un Valentīno Rosi
Foto: AP

"Moto GP" komanda "Yamaha" šodien paziņojusi, ka 2011.gadā "Yamaha" satelītkomandā startēs amerikāņu motošosejas jaunā zvaigzne Bens Spīss, kurš šobrīd startē pasaules čempionātā superbaikos (WSBK).

Vairākkārtējs "AMA Superbike" čempions pašlaik WSBK čempionātā kopvērtējumā atrodas otrajā vietā. Savā debijas sezonā WSBK viņš ir izcīnījis 11 uzvaras. Ja sākotnēji runāja, ka šis talants "Moto GP" varētu startēt 2010.gadā, tad šodien tika paziņots, ka Spīss 2011.gadā startēs "Yamaha" satelītkomandā.

"Esmu priecīgs, ka varēšu pārstāvēt "Yamaha" ģimeni arī turpmāk," saka Spīss. "Nākamgad turpināšu braukt WSBK čempionātā. Šis man ir aizraujošs periods. Gribētu pateikt komandai lielu paldies par to, ka uzticas man un, ka 2011.gadā varēšu startēt "Moto GP"."

Uz doto brīdi "Yamaha" satelītkomandu ''Moto GP'' čempionātā pārstāv ''Tech 3'' komanda. Vislabāk pagaidām veicas Kolinsam Edvardsam, kurš ar 123 punktiem kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
autosport.com