Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Ducati": Līgums ar Rosi vēl nav noslēgts

Andrejs Siliņš

"Ducati": Līgums ar Rosi vēl nav noslēgts
Valentino Rosi
Foto: AFP/Scanpix

MotoGP itāliešu komanda "Ducati" noliegusi runas, ka jau panākusi oficiālu vienošanos ar septiņkārtējo pasaules čempionu Valentino Rosi par startēšanu šajā komandā, sākot ar nākamo sezonu.

Pašreiz Rosi pārstāv "Fiat Yamaha" vienību, bet jau ilgāku laiku tiek runāts, ka jaunajā sezonā itālietis pārcelsies uz "Ducati", kuru savukārt pametīs Keisijs Stouners, kurš pievienosies "Honda". "Ziņas, kas pēdējā laikā parādījušās internetā, ir neprecīzas un vairāk pielīdzināmas dažādām baumām, kas klīst apkārt," sacīts "Ducati" komandas oficiālajā paziņojumā. "Tikko būs noslēgts kāds oficiāls darījums, tā parādīsies arī oficiāls paziņojums par to."

Rosi nupat atgriezies sacīkstēs pēc tam, kad savedis kārtībā iepriekš salauzto kāju, tomēr cerības uz kārtējo čempiona titulu zudušas. Gaidāms, ka Rosi oficiāli pavēstīts par septiņus gadus ilgā darba attiecību pārtraukšanu ar "Yamaha" pēc nākamā posma Čehijas pilsētas Brno trasē 14. un 15. augustā.

Izmantotie resursi:
Ducati - Bikes, Equipment, Accessories, Racing,...

     [+] [-]

, 2010-08-04 22:56, pirms 14 gadiem
vareetu arii nenosleegt

  +1 [+] [-]

, 2010-08-04 23:36, pirms 14 gadiem
Bez līguma piedāvājuma viņš nepaliks bet vai viņš piekritīs

  +1 [+] [-]

, 2010-08-05 08:20, pirms 14 gadiem
Viņam vienmēr ir patikuši izaicinājumi, tāpēc......