Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Eriņu kausa ietvaros sadalīti Latvijas junioru čempionāta pirmie punkti ''QKids'' klasē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Eriņu kausa ietvaros sadalīti Latvijas junioru čempionāta pirmie punkti ''QKids'' klasē
Publicitātes foto

28. aprīlī “Eriņu kausa” ietvaros notika Latvijas junioru čempionāta sacensības “QKids” klasē, kurā uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Egarts Suts no Igaunijas.

Suts pirmajā braucienā uzvarēja, bet otrajā palika otrais, kas divu braucienu summā viņam nodrošināja augstākā kaluma godalgu. Otro vietu šajā posmā izcīnīja Artūrs Upītis (Suzuki Latvia-VILDERS), bet trešais palika Ramos Sokolovs.

Otrā brauciena līderis Krens Astoks ierindojās astotajā pozīcijā, jo pirmajā braucienā palika pēdējais.

Kopumā šajā klasē pie starta barjeras stājās piecpadsmit jaunie kvadriciklisti “QKids” klases ieskaitē, ko var vērtēt kā kupli pārstāvētu klasi.

LaMSF Motokrosa komisijas pārstāvis Jānis Arbidāns: “Sen nav bijis tik kupls dalībnieku skaits! Par to jāsaka paldies organizatoram par to, ka viņš mūs visus uzņēma, kā arī visiem dalībniekiem, kuri ieradās. Tāpat trase bija ļoti labi sagatavota. Ir, protams lietas pie kurām ir jāpiestrādā, tās uz nākamajiem posmiem centīsimies izlabot, novērst, tā kā sekojam līdzi kalendāram un tiekamies jau nākamajā Latvijas junioru čempionāta posmā. Īpašs paldies Agrim Upītim par to, ka uzņēmies šīs kustības organizēšanu un vadīšanu, tāpat jāsaka paldies Sandim Straubergam par sagādātajām dāvanām un atsevišķs paldies visiem igauņu sportistiem, kuri pagodināja ar savu ierašanos.”

Nākamais Latvijas junioru čempionāta posms “Qkids” klasē notiks 10. jūnijā “Eriņu kausa” ietvaros.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv