Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vicečempiona Fevra atgriešanās neskaidra - nepieciešama vēl viena operācija

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vicečempiona Fevra atgriešanās neskaidra - nepieciešama vēl viena operācija
Romēns Fevrs. Foto: mxgp.com

Romēna Fevra atgriešanās trasē un dalība pasaules čempionātā motokrosā joprojām ir neskaidra. Lauztā kāja nedzīst kā vēlētos un sportistam nepieciešama vēl viena operācija, vēsta ārzemju mediji.

Fevrs Parīzes superkorsā piedzīvoja kritienu, kas rezumējās nopietnā traumā. Sportistam tika veikta operācija un bija skaidrs, ka cīņa par pasaules čempiona titulu motokrosā šajā sezonā ies secen.

Lai gan Romēns progresēja un bija spējīgs aizvadīt dažādus treniņus, trauma nedzīst kā vēlētos. Sportistam būs jāveic vēl viena operācija un jāatliek atgriešanās sacensības vismaz uz pāris nedēļām.

''Es braucu ar riteni, peldēju, divas reizes nedēļā gāju uz sporta zāli, taču jutu nelielas sāpes kājā. Bija arī diskomforts un tāpēc tika veiktas vairākas medicīniskas pārbaudes, lai saprastu, kas ir pie vainas. Ar nelielas operācijas palīdzību tika izņemtas skrūves un dzelži, kas radīja kairinājumu. Pēc tam tika veikta veikta skenēšana ar kuras palīdzību noskaidrojām, ka kauls nedzīst perfekti,'' stāstīja Fevrs.

''Tas ir nomācoši, taču mums nekas cits neatliek kā šonedēļ veikt vēl vienu operāciju. Man tiks atgriezta kāja, notīrīti kauli un veikts kaulu transplantāts, paņemot kādu kaulu no manas gūžas. Jau minēju savam ķirurgam, ka gadījumā, ja ir nepieciešams uzlikt kādu plāksni vai ko citu, tad esmu gatavs to darīt, lai nodrošinātu optimālu atveseļošanos. Neviens nespēj pateikt, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai es varētu atgriezties trasē, taču ir skaidrs, ka situācija taps nedaudz skaidrāka pēc operācijas. Mans mērķis joprojām ir nemainīgs - turpināt smagi strādāt un atgriezties trasē, cik ātri vien iespējams. Komanda mani atbalsta visu šo laiku un es nevaru sagaidīt, kad varēšu startēt sacensībās,'' turpināja MXGP vicečempions.

Izmantotie resursi:
https://www.tmxnews.co.uk/news/moto...