Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro 20. vietā arī otrajā braucienā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Karro 20. vietā arī otrajā braucienā
Matīss Karro
Foto: Ritvars Raits

Pasaules motokrosa čempionāta pirmajā posmā Sevlijevo trasē Bulgārijā MX2 klasē abos braucienos par uzvarētāju kļuva pērnā gada čempions Mārvins Muskins (Francija), bet Matīsam Karro divas 20. vietas.

Otrajā braucienā Karro piedzīvoja kritienu, taču, neskatoties uz to, turpināja sacensības un spēja pakāpties no 26. vietas uz 20. Līdz ar to šajā posmā abos braucienos Matīsam 20. vieta, kas dod divus punktus (1+1). Tāpat kā pirmajā braucienā, arī otrajā nepārspēts bija Francijas pārstāvis Mārvins Muskins. Arī šoreiz otrajā vietā vācietis Kens Rokcens, bet trešais - Nīderlandes sportists Džefrijs Herlings. Augustam Justam 30. vieta.

MX1 klasē otrajā braucienā pirmais finišēja itālis Antonio Kairoli, otrais vācietis Maksimilians Nagls, bet trešais Stīvs Ramons (Beļģija). Vienīgajam Latvijas pārstāvim Filipam Kempelim 27. vieta 38 sportistu konkurencē.

Savukārt MX3 klasē, kuras sacensības notika Portugālē, Nikam Apfelbaumam braucienos attiecīgi 12. un 16. vieta, kas summā deva 14 punktus. Abos braucienos uzvarēja spānis Karloss Kampano.

Izmantotie resursi
motocrossmx1.com

     [+] [-]

, 2010-04-04 23:31, pirms 14 gadiem
izskatās,ka jaunajam vācietim drīz nebūs pretinieku!