Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

papildināts Karro uzvar Skotijā, Baks/Stupelis pārspēj Vilemsenu/Kurpnieku

Karro uzvar Skotijā, Baks/Stupelis pārspēj Vilemsenu/Kurpnieku
Matīss Karro
Foto: conwaymx.com

Šodien Skotijā notiekošajās motokrosa sacensībās pārliecinošu uzvaru izcīnīja latviešu motosportists Matīss Karro. Tikmēr Nīderlandē pie uzvaras blakusvāģu klasē tika Etjēns Baks un Kaspars Stupelis.

Šīs Karro jau īsā laikā bija trešās sacensības. Vispirms Karro piedalījās Anglijā moto klubu sacensībās, kurās izdevās uzvarēt divos no trijiem braucieniem. Pagājušajās brīvdienās Karro startēja Hawkstone Park International sacīkstēs, kurās mūsu braucējs Superfinālā palika trešais, aiz sevis atstājot daudzus spēcīgus braucējus.

Šodien Karro startēja Skotijas motokrosa čempionāta pirmajā posmā. Konkurence šajā posmā nebija tā spēcīgākā (Karro galvenie konkurenti bija Steven Sword, Jamie Law), taču tas arī nebija pats svarīgākais, jo sportista galvenais uzdevums bija pēc iespējas vairāk atrasties uz motocikla, atgūt braukšanas garšu, kā arī pierast pie jaunā motocikla.

Kā portālam Sportacentrs.com atzina Karro, tad visos trijos braucienos MX1 klasē viņš bija ātrākais. Tuvākie sekotāji tika apsteigti par pusminūti. ''Man izdevās uzvarēt visos trijos braucienos,'' saka Matīss Karro. ''Pats galvenais, ka jutos ļoti labi. Uzskatu, ka šī bija laba sagatavošanās nākamajai nedēļai, kad startēs Anglijas motokrosa čempionāta pirmais posms.”

Arī citi sportisti turpina gatavoties jaunajai motokrosa sezonai. Nīderlandes motokrosa čempionātā startēja Augusts Justs, Roberts Justs, Kristers Teko un Ivo Šteinbergs. MX1 klasē uzvarēja Jevgēņijs Bobriševs, bet 25. vietā ar vienu punktu finišēja Augusts Justs. 29. vietā palika Teko, bet piecas pozīcijas zemāk finišēja Ivo Šteinbergs, kurš gan cīnījās ar tehniska rakstura problēmām, gan arī piedzīvoja kritienu. MX2 klasē 16. vietā palika Roberts Justs.

Citā Nīderlandes pilsētā (Lohemā) notika sacensības MX3 klasē, kurās trešo vietu izcīnīja Toms Macuks. Turpat notika braucieni arī blakusvāģu ekipāžām. Tajās nepārspēti palika Etjēns Baks un Kaspars Stupelis, kuri aiz sevis atstāja Danielu Vilemsenu un Haraldu Kurpnieku. Ceturtais palika mūsu kantētājs Elvijs Mucenieks.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-04 18:52, pirms 12 gadiem
cikn taa klaseir speeciiga un kas tas ir paliimeni??? no sitaa sportaweida neko nerubiiju, bet no wirsrakstiem esu maniiijis, ka sis calis labi ugunjo...

     [+] [-]

, 2012-03-04 19:37, pirms 12 gadiem
amurs.007 rakstīja: cikn taa klaseir speeciiga un kas tas ir paliimeni??? no sitaa sportaweida neko nerubiiju, bet no wirsrakstiem esu maniiijis, ka sis calis labi ugunjo...
Klase tā ir visspēcīgākā - MX1. Kas attiecas uz līmeni - šajās sacensībās pasaules zvaigžņu(izņemot Karro ) nebija bet līmenis ir ļoti pieklājīgs! Tas ir labs panākums uzvarēt šādās sacīkstēs.

Bet Tevi uzaicinam 13.maijā uz Valmieru, kur norisinasies Baltijas popularākā MX seriāla - Battery Superkauss 1. posms. Tur varēsi klatienē apskatīt kas un kā. Nenožēlosi un iespējams tur redzēsi arī Karro!

Kasutaja superkauss kanal
- YouTube

     [+] [-]

, 2012-03-04 20:07, pirms 12 gadiem
Nav jau slikti,ka pamazām Karro uzņem apgriezienus un gatavijas pasaules čempim.Vienīgi uztrauc lai nesanāk kā pagājušo sezonu ka iekuļas traumās un svarīgākie sezonas mači iet gar degunu.
Katrām gadījumā skaisti.Tā tik turēt.

     [+] [-]

, 2012-03-04 20:31, pirms 12 gadiem
Superkauss rakstīja: Klase tā ir visspēcīgākā - MX1. Kas attiecas uz līmeni - šajās sacensībās pasaules zvaigžņu(izņemot Karro ) nebija bet līmenis ir ļoti pieklājīgs! Tas ir labs panākums uzvarēt šādās sacīkstēs.

Bet Tevi uzaicinam 13.maijā uz Valmieru, kur norisinasies Baltijas popularākā MX seriāla - Battery Superkauss 1. posms. Tur varēsi klatienē apskatīt kas un kā. Nenožēlosi un iespējams tur redzēsi arī Karro!

http://www.youtube.com/user/superkauss
tikai,tad ja nedosies uz MEXIKAS GP ,tad varbūt arī redzēsim !
110% rullēēēē !!! ļoti labīīī !!
';