Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupelis nākamsezon brauks kopā ar beļģi Adriansenu

Stupelis nākamsezon brauks kopā ar beļģi Adriansenu
Foto: Kaspara Stupeļa Facebok.com lapa

Trīskārtējais pasaules čempions, latviešu motokrosa kantētājs Kaspars Stupelis nākamajā sezonā startēs kopā ar Beļģijas pilotu Benu Adriansenu, kurš savainojuma dēļ nepabeidza pagājušo sezonu.

Aizvadītajā sezonā Kaspars Stupelis kopā ar nīderlandieti Etjēnu Baksu pēc trim gadiem pasaules vicečempionu godā beidzot triumfēja pasaules čempionāta kopvērtējumā. Stupelim šis kļuva par trešo pasaules čempiona titulu. Pirmos divus viņš ieguva 2003. un 2004. gadā, kad bija cita nīderlandieša Daniela Vilemsena kantētājs.

Pēc tam Stupelis četras sezonas brauca kopā ar Kristeru Serģi, vienu sezonu - ar beļģi Nikiju Pulinksu, bet tad - divas sezonas ar Māri Rupeiku. Kopā ar Serģi viņš divas reizes kļuva par pasaules vicečempionu (2005. un 2008. gadā), bet vienreiz bija trešais (2007. gadā).

Bakss nākamajā sezonā nolēma startēt kopā ar savu brāli Robiju, kurš pēdējās trīs sezonās ir braucis kopā ar desmitkārtējo pasaules čempionu Vilemsenu, pagājušajā sezonā iegūstot ceturto vietu. Bet Stupelis kļuvis par beļģu pilots Bena Adriansena kantētāju.

Izmantotie resursi:
team-adriaenssen.mx-sidecar.nl

     [+] [-]

, 2015-11-03 07:03, pirms 9 gadiem
Bez traumaam un viss būs čikiniekaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-03 10:53, pirms 9 gadiem
Paldies Kaspar bet es nākamo sezonu braukšu ar brāli!