Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pedrosa apsver pāreju uz "Ducati"

Pedrosa apsver pāreju uz "Ducati"
Dani Pedrosa
Foto: Scanpix Sweden

"MotoGP" braucējs Dani Pedrosa ir apstiprinājis, ka apsver iespēju pamest pašreizējo komandu "Honda" un doties uz "Ducati" vienību. Iepriekš arī "Ducati" vadītājs Livio Supo norādīja, ka vēlas savas komandas rindās redzēt 23 gadus veco spāni.

Pedrosa atklāj, ka apsver pārcelšanos uz itāļu komandu, tomēr viņu uztrauc, ka iepriekšējiem diviem Keisija Stounera komandas biedriem ir bijušas grūtības aprast ar "Desmosedici" motociklu. "Jā, ar "Ducati" mums ir pārrunas, viņi ir ieinteresēti," teica Pedrosa. "Īsti nezinu "Ducati" priekšrocības vai trūkumus, taču no malas šķiet, ka tikai Keisijs spēj brauc ar šo motociklu."

Pedrosa stāsta, ka arī ar "Honda" komandu veic pārrunas par līguma atjaunošanu, taču viņu māc šaubas, cik konkurētspējīgu motociklu komanda viņam spēs piedāvāt 2010. gadā.

Šosezon spānis izcīnījis tikai vienu uzvaru un čempionāta kopvērtējumā atrodas ceturtajā pozīcijā deviņus punktus aiz Keisija Stounera, kurš vairākus posmus izlaiž veselības problēmu dēļ.

Izmantotie resursi:
autosport.com