Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Ducati" pagarina līgumu ar Heidenu

"Ducati" pagarina līgumu ar Heidenu
Nikijs Heidens
Foto: lapresse

"MotoGP" komanda "Ducati" pagarinājusi līgumu uz nākamo sezonu ar Nikiju Heidenu, šodien apstiprināja vienības pārstāvji. Līdz ar to arī 2010. gada tiks saglabāts pašreizējais sastāvs - amerikānis paliks Keisija Stounera komandas biedrs.

Tas nozīmē, ka runas par Dani Pedrosa iespējamo pāriešanu no "Honda" uz "Ducati" nav piepildījušās. "Pēc labā sniegumā Indianpolisā esam pagarinājuši līgumu arī uz nākamo sezonu. Manī vienmēr bijus ticība, ka sasniegsim rezultātus. Esmu apmierināts par panākto progresu pēdējo piecu sacīkšu laikā, piedevām uzlabojumi kopš sezonas sākuma līdz šim brīdim bijuši vērā ņemami," teica Heidens.

"Nikija apstiprinājums ir pareizākais atalgojums braucējam, kurš iemieso "Ducati" īpašības - kaislību, mērķtiecību un uzticēšanos. Vienmēr esam uzskatījuši, ka Nikijs ir 2010. gada sezonas komandas statēģijas nozīmīgs posms. Viņa progress sezonas laikā bijis konstants, un esam pārliecināti, ka šīs sezonas pieredze viņam palīdzēs sasniegt vēl labākus rezultātus 2010. gadā," teica "Ducati" ģenerālmenedžeris Kaudio Domenikali.

Pagājušajā posmā Indianpolisā 2006. gada pasaules čempions Heidens pirmo reizi šosezon kāpa uz goda pejdestāla - šoreiz trešā pakāpiena.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-03 21:10, pirms 15 gadiem
Beidzot viņa uzvārds arī pareizi uzrakstīts esportā. Malači.

     [+] [-]

, 2009-09-04 07:58, pirms 15 gadiem
Dukati tagad galvenā cerība, ka Stouners tiks galā ar veselības problēmām un līdz ar to nebūs aktuāls jautājums par to kurš brauks viņa vietā.