Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šteinbergs: "Mērķis - vienmēr iebraukt Top 20"

Šteinbergs: "Mērķis - vienmēr iebraukt Top 20"
Ivo Šteinbergs
Foto: www.motocrossmx1.com

Pēc aizvadītā MX1 posma Ķegumā, kurā Ivo Šteinbergs MX1 klasē divu braucienu summā izcīnīja 24. vietu, sportists motokrosa mājas lapai motocrossmx1.com sniedzis nelielu interviju.

Ivo, pastāsti, lūdzu, par sevi!
Esmu 24 gadus vecs un motokrosā sāku braukt, kad man bija 12 gadi. Strādāju ļoti smagi, bet pēc tam, kad kļuvu par pasaules čempionu, nolēmu doties uz universitāti. Papildus arī strādāju ģimenes uzņēmumā, kas nodarbojas ar suņu pārtiku. Tas nebija viegls lēmums, taču tagad mācības esmu pabeidzis un varu koncentrēties tikai motokrosam.

Pastāsti, lūdzu, par savu ''Latvia Honda Elksni'' komandu?
Komanda tika izveidota 2008. gadā, kad mēs startējām MX3 pasaules čempionātā. Pagājušajā gadā un šogad mēs jau braucam MX1.

Kādi ir tavas karjeras mērķi?
Mans mērķis vienmēr ir censties darīt visu to labāko. Mans mērķis vienmēr ir iebraukt Top 20 un lēnām tuvoties Top 15.

Kāda līdz šim ir bijusi tava sezona?
Sezonas sākumā Itālijas motokrosa čempionāta posmā guvu savainojumu, tāpēc biju spiests pāris posmus izlaist. Biju gatavs braukt, taču pirksts bija lauzts. Arī šobrīd viņš joprojām ir lauzts.

Kādi ir tavas karjeras līdzšinējie sasniegumi?
Labākais mans karjeras rezultāts noteikti ir sasniegts 2004. gadā, kad Latvijā kļuvu par pasaules junioru čempionu 125 kubikcentimetru klasē. Gada laikā izcīnīju divus titulus - uzvarēju gan pasaules, gan arī Eiropas čempionātā. Kopš 2004. gada regulāri pārstāvu Latvijas izlasi ''Red Bull FIM Motocross'' Nāciju kausā. Noteikti vēl šogad mēs dosimies uz ASV, kur startēsim ''MXoN'' sacensībās.

Izmantotie resursi:
motocrossmx1.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-03 03:43, pirms 14 gadiem
top 30 vel varetu but merkis,savadak brauka pa32.,34.top 20 ir jabut citai kvalitatei