Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: Nebija viegli, taču galveno izdarīju

Karro: Nebija viegli, taču galveno izdarīju
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Aizvadītajās brīvdienās Nīderlandē norisinājās pasaules motokrosa čempionāta trešais posms, kurā uz starta izgāja arīMatīss Karro. Lai arī sākotnēji ārsti mūsu sportistam prognozēja, ka sportists sacensībās varētu atgriezties ar ceturto posmu, Matīsa atveseļošanās process ritēja tik raiti, ka ārsti atļāva Karro startēt jau trešajā posmā.
 

Aizvadītajās brīvdienās Nīderlandē norisinājās pasaules motokrosa čempionāta trešais posms, kurā uz starta izgāja arī Matīss Karro. Lai arī sākotnēji ārsti mūsu sportistam prognozēja, ka sportists sacensībās varētu atgriezties ar ceturto posmu, Matīsa atveseļošanās process ritēja tik raiti, ka ārsti atļāva Karro startēt jau trešajā posmā.
 
Kvalifikācijā Karro 28 sportistu vidū finišēja 18. vietā. Arī pirmo braucienu Matīss noslēdza 18. vietā, bet otrajā braucienā tika uzrādīts 14. ātrākais rezultāts. Kā pastāstīja Matīss, tad rezultāts varēja būt vēl labāks, ja vien neniķotos motocikls.
 
„Pirms posma uz dižiem rezultātiem necerēju, jo pirms tam nebiju pietiekoši braucis. No malas redzot, kāds konkurentiem bija ātrums, sapratu, ka mans uzdevums ir finišēt abus braucienus un bez kritieniem,” iesāk Matīss Karro.
 
„Kvalifikācijā negāja viegli, tāpēc no uztraukuma piedzinu rokas. Taču, neskatoties uz to, pratu izcīnīt 18. vietu. Diemžēl pirmā brauciena starts bija gaužām slikts, tādējādi braucienu uzsāku no beigām, taču pēc pirmā apļa jau biju ap 15. vietu. Taču drīz vien mani pievīla motocikls, kas noslāpa, kā rezultātā atkal atkritu uz beigām. Turpināju braukt, bet brauciena vidū noguru, jo sen nebiju braucis. Nedaudz atpūtos un beigās finišēju 18. vietā, ar ko biju apmierināts.”
 
Diemžēl arī otrajā braucienā Karro bija spiests cīnīties ar motocikla tehniskajām ķibelēm. „Otrā brauciena starts bija daudz labāks, jo no starta aizbraucu jau ap 15. vietu. Taču nedaudz vēlāk atkal noslāpa motocikls. Turpināju braucienu un man beigās izdevās finišēt 14. vietā, kas bija labs rezultāts. Visu dienu cīnījos ar tehniku, jo mocītis slāpa nost. Arī mehāniķiem neizdevās atrast problēmu.”
 
Matīss atzīst, ka sākumā nav bijis apmierināts ar savu braukšanu, taču, kad emocijas nedaudz norima, sportists saprata, ka šoreiz rezultāts nemaz nav tas galvenais. „Sākumā nebiju apmierināts ar savu braukšanu, jo biju saguris un velējos nedaudz vairāk pacīnīties, bet tad, kad emocijas norima, sapratu, ka šīs bija tikai pirmās sacīkstes pēc traumas. Tagad varu teikt, ka esmu priecīgs, ka finišēju abus braucienus un nekritu,” nobeidz sportists, kurš piebilda, ka šajā posmā par visiem 100% nejutās ne pats, ne arī motocikls, kurš šoreiz neesot klausījis.
 
„Nobeigumā gribētu pateikt lielu Paldies visiem faniem un atbalstītājiem par atbalstu gan klātienē, gan pie televizora ekrāniem. Tas man palīdzēja un deva papildus enerģiju. Nākamajā posmā ceru būt vēl ātrāks,” tā Matīss, kurš pēc trīs posmiem ar izcīnītiem desmit punktiem kopvērtējumā tagad ieņem 20. vietu.
 
Nākamais posms 14. aprīlī notiks Itālijā.
 
Matīsa Karro sportiskajām gaitām var sekot līdzi:
https://twitter.com/MatissKarro
facebook.com
Lapas - Matīss Karro - KARRO the ARROW -...
 
Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis

  +1 [+] [-]

, 2013-04-03 12:36, pirms 12 gadiem
vismaz pts abos braucienos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-03 16:03, pirms 12 gadiem
Pēc tādas taumas nobraukts labi.
Kāpēc otrā rindkopa ir pirmās atkārtojums?

     [+] [-]

, 2013-04-03 16:45, pirms 12 gadiem
bija labi, gan jau uz naakamajiem posmiem naaks klaat fizuha un braukshanas izjuutas un buus arii 10 kaa