Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi: ''Te nu mēs esam - klāt manas pēdējās sacīkstes ''Yamaha'' komandā...''

Rosi: ''Te nu mēs esam - klāt manas pēdējās sacīkstes ''Yamaha'' komandā...''
Valentīno Rosi
Foto: Digitale/Scanpix

Itāļu ''Moto GP'' braucējs Valentīno Rosi, kurš šajā nedēļas nogalē aizvadīs pēdējās sacīkstes ''Yamaha'' komandas sastāvā, paziņojis, ka darīs visu, lai savās pēdējās sacīkstēs uzvarētu.

Pēc septiņu gadu ilgas sadarbības ar ''Yamaha'', Rosi Valensijas posms būs pēdējais šīs vienības sastāvā. Sportists cer, ka viņam izdosies aiziet no šīs komandas ar izcīnītu uzvaru, lai arī augsti mērķi ir arī viņa komandas biedram un šī gada pasaules čempionam Horhem Lorenso.

''Te nu mēs esam - klāt manas pēdējās sacīkstes ''Yamaha'' komandā...,'' ar skumjām saka Valentīno Rosi. ''Šī mums būs emocionāla nedēļas nogale. Protams, ļoti gribētu uzvarēt šajās pēdējās sacīkstēs, jo tā būtu lieliska zīme mūsu ilgajām attiecībām, kurās ir bijis tik daudz skaistu brīžu. Mēs jau Portugālē izmēģinājām dažus uzlabojumus, tāpēc ceru, ka tie man palīdzēs Valensijā. Darīšu visu iespējamo, lai uzvarētu. Šobrīd kopvērtējumā esmu trešais, taču arī otrā vieta vēl ir iespējama.''

''Beidzot klāt sezonas pēdējās sacīkstes. Šīs man būs īpašas sajūtas, jo sezona beigsies tieši Spānijā, kur ir mani atbalstītāji,'' saka spānis Horhe Lorenso. ''Es jau Maljorkā nosvinēju savu čempiontitulu, taču šī būs pirmā reize, kad es kā čempions braukšu Spānijā. Esmu lepns par to. Šī man ir neticami laba sezona, tāpēc biju priecīgs par uzvaru Portugālē. Gribu sasniegt jaunu punktu rekordu. To varu izdarīt, ja Valensijā finišēšu uz goda pjedestāla. Nekad līdz šim neesmu uzvarējis Valensijā, tāpēc labprāt to izdarītu.''

Moto GP pilotu kopvērtējums, Top 10

VietaPilotsKomandaPunkti
1.Horhe LorensoYamaha358
2 .Dani PedrosaHonda236
3.Valentīno RosiYamaha217
4.Keisijs StounersDucati205
5.Andrea DoviciosoHonda195
6.Bens SpīssTech 3 Yamaha163
7.Nikijs HaidensDucati163
8.Marko SimončelliGresini Honda115
9 .Rendijs De PunjēLCR Honda110
10.Marko MelandriGresini Honda100

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +4 [+] [-]

, 2010-11-02 15:55, pirms 14 gadiem
nu tad lai izdodas uzvarēt!!!
Slēpts komentārs: Hose Girtinho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-02 16:43, pirms 14 gadiem
Lai izdodas uzvarēt un veiksmi nākamajā sezonā ar Ducati!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-02 16:46, pirms 14 gadiem
Yamaha un Ducati ir almost pasaules labaakie baigi takshto nedirshat te gudri!

     [+] [-]

, 2010-11-02 17:27, pirms 14 gadiem
Mao Dzedun rakstīja: Ar to totālo miskasti Horhe Lorenso šogad kļuva par čempionu.
Un mēs zinām, kāpēc Nebūtu Rossi traumas... Lai vai kā, interesanta sezona bija. Vēl interesantāk būs redzēt Rossi uz Ducati moča. Interesanti, kādā krāsā būs tradicionālais 46. numurs nākamo sezonu?

  -1 [+] [-]

, 2010-11-02 18:40, pirms 14 gadiem
MartinsR rakstīja: Un mēs zinām, kāpēc Nebūtu Rossi traumas... Lai vai kā, interesanta sezona bija. Vēl interesantāk būs redzēt Rossi uz Ducati moča. Interesanti, kādā krāsā būs tradicionālais 46. numurs nākamo sezonu?
To nu gan es tiko tikai uzināju Sezonas sākumā jau Lorenco pierādija ka pretendē uz titulu, varbūt labi ka Rossi dabūja traumu, jo Lorenco visticamāk tā pat būtu uzvarējis.

     [+] [-]

, 2010-11-02 22:07, pirms 14 gadiem
Borbola rakstīja: Yamaha un Ducati ir almost pasaules labaakie baigi takshto nedirshat te gudri!
A tu vienkārši iemācies...tie nau "BAIGI",bet Baiki!!!