Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Segliņš izveido ''Rīga Motocross'' komandu, mērķis piedalīties pasaules čempionātā

Segliņš izveido ''Rīga Motocross'' komandu, mērķis piedalīties pasaules čempionātā
Mareks Segliņš (pa labi) kopā ar Lauri Freibergu

Jau šo svētdien, 8.maijā Kandavā, tiek dots starta šāviens ''Battery Supekauss” motokrosa seriālam. Sacensībām jau reģistrējušās piecpadsmit komandas. Viena no komandām, kura sacensībām tika pieteikta pagājušās nedēļas izskaņā, ir pilnīgi jauns veidojums, kuras vadību un veidošanas procesu ir uzņēmies ex-politiķis Mareks Segliņš.

''Idejas par komandas veidošanu pastāvēja jau ilgu laiku. Šobrīd esam nonākuši līdz idejas īstenošanai. Komandā šobrīd startēs viens sportists, tas ir Ivo Šteinbergs, kurš Latvijā komandas sastāvā piedalīsies četrās sacensībās – divos „Battery Superkauss” (Kandavā un Aizputē) posmos, vienā Latvijas čempionāta posmā (Ķegumā) un pasaules GP Ķeguma posmā. Komandas nosaukums būs „Rīga Motocross Team,” par jaunās komandas tapšanu informē Mareks Segliņš.

''Protams, komanda šobrīd ir tikai pašā izveides sākuma stadijā, un tās plašāka prezentācija notiks Ķegumā 16. - 17. jūlijā pasaules čempionāta MX1 sacensību ietvaros, kā arī nedēļu pēc Ķeguma GP notiekošajā „Battery Superkauss” Aizputes posmā. Tajā laikā komandas aprises un vizuālais noformējums būs iezīmēts jau daudz konkrētāk. Ivo Šteinberga galvenie starti, protams, ir pasaules čempionāts MX1 klasē, līdz ar to šajā gadā mēs nerunājam par „Rīga Motocross Team” iespējamo iesaistīšanos cīņās par komandu vērtējumiem seriālos, kuros startēsim. Šis, 2011.gads, ir komandas veidošanas gads, bet pilns tās sastāvs un nopietna komplektācija ir plānota uz 2012.gada sezonu,” turpina Mareks Segliņš.

''''Rīga Motocross Team” komanda tiek veidota ar mērķi, lai tā startētu Pasaules čempionātā MX1/MX2, tādējādi arī popularizējot Rīgas kā Latvijas galvaspilsētas vārdu pasaulē, un tieši tāpēc arī komandas nosaukums ir angļu valodā. Ir notikušas sarunas ar potenciālajiem komandas atbalstītājiem, kuri konceptuāli ir atbalstījuši šo ideju un tās iespējamo realizāciju. Līdz ar to šobrīd aktīvi turpinās darbs, lai ideju pārvērstu par praktisku un veiksmīgu sadarbību ilgtermiņā,” visai skaidri komandas ilgtermiņa attīstības perspektīvu iezīmē motokrosa entuziasts Mareks Segliņš.

''Šobrīd ''Rīga Motocross Team” veidošana ir pašā sākuma stadijā, taču uz komandas darbību skatos caur ilgtermiņa prizmu. Mērķis - izveidot spēcīgu komandu, kura vienlaikus būtu kā labs stimuls arī vietējiem Latvijas talantīgajiem jauniešiem, līdz ar to arī esmu gatavs savu iegūto pieredzi ieguldīt komandas veidošanā un tās attīstībā. Šobrīd esmu ceļā uz Latviju un svētdien pārstāvēšu jaunizveidoto komandu „Battery Superkauss” pirmajā posmā. Pēc aizvadītā Holandes čempionāta jūtos labi un noteikti Kandavā cīnīšos par uzvaru,” tā par „Rīga Motocross Team” komandas veidošanu un gaidāmajiem startiem Kandavā komentē Ivo Šteinbergs.

Informāciju sagatavoja:
Superkauss

  +1 [+] [-]

, 2011-05-02 15:50, pirms 13 gadiem
Apsveicami

     [+] [-]

, 2011-05-02 18:09, pirms 13 gadiem
Latvijā apsveicami,bet pasaulē nu,nu...raikonens jau izveidoja čiks vien sanācis,kur ta nems spēcīgus braucējus.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-02 20:37, pirms 13 gadiem
imantsbg rakstīja: Latvijā apsveicami,bet pasaulē nu,nu...raikonens jau izveidoja čiks vien sanācis,kur ta nems spēcīgus braucējus.
Audzunās!

     [+] [-]

, 2011-05-03 12:35, pirms 13 gadiem
Man patika tas par to riteņu mazgāšanu, ko ātri izdzēsa...... Raikonenu ar segliņu salīdzināt arī latvijai atbilstoši

     [+] [-]

, 2011-05-03 13:10, pirms 13 gadiem
lai izdodas!!!!!!!!!