Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass nepārspēts arī otrajā ADAC Vācijas motokrosa čempionāta posmā

Jonass nepārspēts arī otrajā ADAC Vācijas motokrosa čempionāta posmā
Pauls Jonass
Foto: www.xfoto.lv

Vācijā aizvadīts otrais ADAC Vācijas motokrosa čempionāta posms, kurā atkal nepārspēts 85 kubikcentimetru klasē palika 14 gadus vecais latviešu braucējs Pauls Jonass, kurš arī ir līderis kopvērtējumā.

Atgādināsim, ka pirmajā posmā 85cm3 klasē uzvarēja Jonass, kamēr Tomass Šileika ar izcīnītiem 25 punktiem ieņēma astoto vietu. Apvienotajā MX1 un MX2 klasē 16. vietā ierindojās Augusts Justs. Jauniešu klasē septīto vietu izcīnīja Roberts Justs.

Kvalifikācijas braucienos Jonass uzrādīja ātrāko laiku, kamēr Šileika, kurš brauca otrajā grupā, palika sestais. MX2 jauniešu klasē trešo ātrāko laiku uzrādīja Roberts Justs, bet apvienotajā MX1 un MX2 klasē sestais palika Augusts Justs, kamēr Dāvis Ivanovs tehnisku iemeslu dēļ veica tikai treniņbraucienus.

Sacensībās apvienotajā MX1 un MX2 klasē diemžēl uz starta neviens no latviešu braucējiem neizgāja (A.Justs treniņos guva traumu), kamēr Roberts Justs savā klasē divu braucienu summā izcīnīja ceturto vietu. Vislabākos rezultātus atkal uzrādīja Jonass, kurš bija ātrākais abos braucienos. Līdz ar to Jonass pēc diviem ADAC Vācijas motokrosa čempionāta posmiem ir līderis 85cm3 klasē, savu tuvāko sekotāju apsteidzot par 21 punktu. Šileika, Jonasam zaudējot 63 punktus, kopvērtējumā ir 12. vietā. MX2 jauniešu klasē Roberts Justs ar 56 punktiem ieņem septīto vietu.

Nākamais posms tiks aizvadīts maija beigās.

Kopvērtējums pēc diviem ADAC posmiem MX2 jauniešu klasē:

V.BraucējsMotociklsPunkti
1.Olsen Stefan kjerYAMAHA100
2.Noffz RonKTM66
3.Maillard BorisKAWASAKI64
............
7.Justs RobertsHonda56

Kopvērtējums pēc diviem ADAC posmiem 85cm3 klasē:

V.BraucējsMotociklsPunkti
1.Jonass PaulsKTM97
2.van Nobelen JordiKTM76
3.Kutsar KarelSuzuki67
............
12.Tomass ŠileikaKTM34

Kopvērtējums pēc diviem ADAC posmiem MX1 un MX2 jauniešu klasē:

V.BraucējsMotociklsPunkti
1.Schiffer MarcusSuzuki88
2.Soubeyras CedricKTM72
3.Wouts KevinKawasaki72
............
23.Justs AugustsHonda12

Izmantotie resursi:
www.adac-mx-masters.de