Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

EMX250 ieskaitē Portugālē līderis pēc pirmā brauciena Elzinga, WMX - Volka

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

EMX250 ieskaitē Portugālē līderis pēc pirmā brauciena Elzinga, WMX - Volka
Pirmā brauciena uzvarētājs EMX250 ieskaitē Riks Elzinga. Foto: mxgp.com

Šodien tika aizvadīti pirmie braucieni Eiropas EMX250 motokrosa čempionāta un Pasaules WMX motokrosa čempionāta ietvaros. Aguedas trasē Portugālē cīņu par godalgām uzsāka vairāk nekā 60 sportisti.

EMX250 ieskaites pirmajā braucienā triumfēja Riks Elzinga, kurš savu tuvāko konkurentu Kamdenu Maklelanu aspteidza par vairāk kā septiņām sekundēm. Trešais tikmēr finišēja beļģu motobraucējs Lukass Kounens.

Labāko desmitniekā ielauzās arī viens igauņu braucējs - Meiko Vetiks. Viņš braucienu noslēdza kā desmitais, atpaliekot no līdera Elzina par 21.56 sekundēm.

Uz starta šoreiz devās 40 sportisti, no kuriem finišu sasniedza 35. Vairāk kā apli līderim zaudēja vien pieci motobraucēji.

Labākā WMX ieskaitē tikmēr bija Lina Volka, bet 7.43 sekundes aiz viņas finišēja Nensija van de Vena. Labāko trijnieku noslēdza vācu sportiste Larisa Papenmeiere.

Dāmu ieskaitē startēja 22 braucējas, no kurām finišu nesasniedza tikai viena. Konkurence gan ir ļoti sīva - vien pēdējās trīs sportistes tika apdzītas par apli vai vairāk.

Sacensību otrie braucieni paredzēti jau rīt. Plkst. 11:45 uz starta dosies WMX braucējas, bet plkst. 13:30 - EMX250 vīri.

Izmantotie resursi:
https://www.mxgp.com