Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Portugālē tiks aizvadīts PČ blakusvāģu klasē 2.posms

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Nedēļas nogalē Portugālē tiks aizvadīts PČ blakusvāģu klasē 2.posms
Foto: Ilsa Photography

Divu dienu garumā, no 1. līdz 2. aprīlim, Alkeidao motokrosa trasē (Portugālē) notiks pasaules čempionāta blakusvāģiem otrais posms. Uz starta kopā ar pārējo pasaules eliti stāsies pērnās sezonas Latvijas čempioni Daniels un Bruno Lielbārži.

Alkeidao trase atrodas aptuveni simts kilometrus uz ziemeļiem no Portugāles galvaspilsētas Lisabonas. Šeit pasaules čempionāta posms pēdējo reizi notika 1992. gadā. Tagad pēc trīsdesmit viena gada ilgas pauzes pasaules vadošās blakusvāģu ekipāžas atkal atgriežas šajā vēsturiskajā cietā seguma trasē.

“Izstaigājām trasi – tā ir interesanta. Trasē ir diezgan daudz elementu, tā ir ātra un akmeņaina. Domājam, ka būs interesanti. Nekādus augstos rezultātus uz šo posmu neesam sev uzstādījuši – ceram nobraukt stabili,” atklāja dvīņu brāļi Daniels un Bruno Lielbārži, kuri pirms nedēļas “Talavera de la Reina” trasē Spānijā divu braucienu summā izcīnīja 11. vietu. Labāku rezultātu liedza uzrādīt otrajā braucienā salūzušais līdzbraucēja rokturis.

Šobrīd ar tehniku sportistiem viss ir kārtībā, un arī paši jūtas pietiekami labi, lai nedēļas nogalē spēkotos ar pasaules vadošajām blakusvāģu ekipāžām.

Par pirmā posma uzvarētājiem Spānijā kļuva Mārvins Vanlušens/Mikolā Musē (Beļģija/Francija), otro vietu divu braucienu summā izcīnīja briti Brets Vilkinsons/Džo Milards, bet trešie palika – Gerta Van Vervena un Robi De Vēna (Nīderlande/Beļģija) ekipāža.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv

     [+] [-]

, 2023-04-01 19:00, pirms 2 gadiem
Puikas jau pirms nedēļas pierādija ka var braukt top 6. To arī novēlu. 16 gadi tik. Ar galvu jābrauc. Mums LV pietiekami daudz pierādijumu, ka tas var ļoti slikti beigties. Veiksmi