Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Atjaunotajā F1 trasē Mehiko aizvadīti pirmie treniņbraucieni

Piektdien Meksikā, atjaunotajā Mehiko sacīkšu trasē F1 piloti aizvadīja pirmos treniņbraucienus. Svētdien, pēc 23 gadu pārtraukuma, tajā atkal notiks F1 sacīkstes, taču brāļu Rodrigesu vārdā nosauktā trase tagad ir pārveidota un kļuvusi moderna, reizē saglabājot kaut ko arī no vēsturiskā šarma. Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix, GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix, AFP/Scanpix


Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
3

Noriss: "Ja būtu vēl viens aplis, es uzvarētu"

Lando Noriss pēc Emīlijas-Romanjas GP sacensībām atzinis, ka, ja būtu dots vēl viens aplis, viņš tiktu Maksam Verstapenam garām un izcīnītu otro uzvaru pēc kārtas.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums bija pavisam citāda jaudas stratēģija"

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs Emīlijas-Romanjas F1 posmā piekāpās Maksam Verstapenam un Lando Norisam. Viņš atzīst, ka "Red Bull" un "McLaren" komandas uz šo sacīksti ar saviem dzinējiem bija paveikušas kaut ko, pēc sportista vārdiem, savādu.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens: "Nevarēju atslābt ne mirkli"

Imolas trasē guvis piekto uzvaru septiņos aizvadītajos posmos, Makss Verstapens atzinis, ka šajā sacīkstē no starta līdz finišam nācies braukt "ar gāzi grīdā". Ja citkārt čempiona uzvaras nākušas vieglāk, šoreiz pēdējā aplī bija jāizdara viss, lai Lando Noriss netiktu garām.