Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso noraidījis "Red Bull" un "Renault" komandu piedāvājumus

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso noraidījis "Red Bull" un "Renault" komandu piedāvājumus
Fernando Alonso
Foto: Facebook.com/FernandoAlonsoOficial

Pēc paziņošanas par F1 karjeras pārtraukšanu šīs sezonas izskaņā, divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso žurnālistiem pavēstījis, ka nākamgad viņam bijusi iespēja startēt "Red Bull" vai "Renault" komandās. Spānis šos piedāvājumus noraidījis.

Savas līdzšinējās F1 karjeras pēdējos gados (sportists pieļauj iespēju atgriezties čempionātā) Alonso pavadīja "McLaren" komandā, tomēr tehnika nebija atbilstoša augstu rezultātu sasniegšanai. Šobrīd viņš pieņēmis lēmumu čempionātu pamest, iespējams, lai izmēģinātu laimi Amerikas "IndyCar" seriālā, tomēr noskaidrojies, ka Alonso ir bijušas visai labas iespējas turpināt startēt arī "Formulā 1".

"Red Bull" komanda, kas šobrīd ir trešā spēcīgākā F1 čempionātā, iepriekš aptuveni sešas reizes vērsusies pie Alonso, cerot, ka spānis pievienosies tās sastāvam. Divreiz šādas sarunas notikušas šogad.

"Es saņēmu piedāvājumus no "Red Bull" komandas 2007., 2009., 2011. un 2013. gadā, kā arī divreiz šogad - Monako posma nedēļas nogalē un vēl arī augustā," atklāj Alonso.

Jāpiemin, ka drīz pēc šo apgalvojumu parādīšanās presē tos noliedzis "Red Bull" vienības vadītājs Kristians Horners. Savukārt komandas konsultants Helmuts Marko pirms tam kādā intervijā izteicās, ka Alonso rada haosu visur, kur ierodas un ar viņu ir grūti sastrādāties. Alonso stāsta, ka Horners jau paspējis viņam par to atvainoties.

"Kristiana un Helmuta izteikumi ir ārpus konteksta," viņš saka. "Mani pārsteidza apgalvojums, ka es radu haosu un ar mani ir grūti strādāt. Pirmkārt, viņi nekad ar mani nav strādājuši. Otrkārt, pēdējo septiņu gadu laikā viņi centās mani nolīgt sešas reizes. Tagad viņi saka visu to un apgalvo, ka ir lojāli savai junioru programmai. Tas ir neglīti un negodīgi attiecībā pret mani. Es jau vasarā rakstīju par to Kristianam. Ar elektroniskā pasta starpniecību viņš atvainojās un, cerams, atvainosies arī klātienē."

Tagad Alonso neslēpj, ka arī no "Renault" saņēmis piedāvājumu, ko noraidījis. Kā zināms, tieši šīs komandas sastāvā viņš 2005. un 2006. gadā ieguva savus abus F1 titulus.

"Man bija iespēja atgriezties "Renault", ar ko guvu abus titulus," viņš saka. "Tomēr bija grūti pieņemt izaicinājumu cīnīties par pirmo sešinieku vai pirmo desmitnieku, ja salīdzina ar iespējām, kas ir ārpus F1 čempionāta. Nav noslēpums, ka mērķēju uz "Triple Crown". Tas man šobrīd šķiet saistošāk."

Izmantotie resursi:
Home - Sports News, Scores, Schedules, and...
Motorsport.com | NASCAR News, Race Results,...

     [+] [-]

, 2018-08-29 10:40, pirms 6 gadiem
Jocigi ka negribeja Red Bull

  +1 [+] [-]

, 2018-08-29 11:10, pirms 6 gadiem
Man personīgi liekās, ka Horners un Helmuts Marko ir glumi tipi un Red Bull iekšienē viss nav tik skaisti un jauki cik viņi grib to pasniegt. Fakts ka Rikjardo aiziet prom uz mazāk konkurētspējīgo Renault ir tam apliecinājums. Un kurš gan trakais iedomātos, ka Alonso brauks Red Bull ar Honda motoriem, joke of the century.

     [+] [-]

, 2018-08-29 11:43, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - bit.do Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypил 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросил без физический и моральных усилий за 1 день!