Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lēbs nākamajā nedēļā piedalīsies GP2 testos

Lēbs nākamajā nedēļā piedalīsies GP2 testos
Sebastiens Lēbs pie ''Red Bull'' formulas
Foto: AP

Pieckārtējais WRC rallija čempionāta uzvarētājs ''Citroen'' braucējs Sebastians Lēbs nākamajā nedēļā Spānijā piedalīsies GP2 testos.

Jūlijā presē izskanēja informācija, ka Lēbs būtu gatavs nomainīt tā brīža F-1 komandas ''Toro Rosso'' pilotu Sebastianu Burdē. ''Ja ''Toro Rosso'' atbrīvosies kāda pilota vieta, tad viņi var rēķināties ar mani. Vienīgi vajag ņemt vērā to, ka F-1 posms ļoti atšķiras no rallija. Tie ir aptuveni 70 apļi sacīkstes laikā, kuriem fiziski neesmu pašlaik gatavs. Rallijā pilotam nevajag uzturēt sevi tādā fiziskā formā kā to nepieciešams veikt F-1,'' toreiz teica Lēbs.

Vēlāk Lēbs tomēr mainīja savu viedokli. ''Mana prioritāte ir WRC. Esmu nedaudz pārsteigts par to, kā tas viss tika pagriezts presē. Domāju, ka tas viss tika izņemts no konteksta un vienkārši sagrozīts citādāk, lai būtu par ko runāt. Es neesmu tas, kurš presē veltītu kādus apgalvojumus par Sebastianu Burdē.''

Taču tagad ir zināms, ka Lēbs nākamajā nedēļā Spānijā, Heresas trasē, "DPR" komandas sastāvā (Šobrīd GP2 sacensībās ieņem pēdējo vietu – nulle punkti) aizvadīs testu braucienus, pēc kuriem, iespējams, varētu vēlāk debitēt F-1. Tiek ziņots, ka Lēbs tika manīts pēdējā GP2 posmā, kur viņš jau iemēģināja šīs "DPR" komandas formulas krēslu.

Zināms, ka nedēļu pirms paredzētā F-1 posma Abū Dabī, tajā pašā trasē tiks aizvadīti GP2 Āzijas sērijas braucieni. Laikraksts GPWeek uzskata, ka šajās GP2 sacensībās varētu piedalīties daži F-1 piloti, kuri tādejādi varētu labāk sagatavoties Abū Dabī posmam, kurš šogad debitēs F-1. Šo pilotu skaitā tiek minēts arī Lēbs.

Izmantotie resursi:
gpweek.com

     [+] [-]

, 2009-09-30 18:07, pirms 15 gadiem
Es domāju, ka izturēs gan. Sākumā varbūt sāpēs rokas/kakls bet ar laiku pieradīs