Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Krievi nekļūs par F1 komandas "Sauber" īpašniekiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Krievi nekļūs par F1 komandas "Sauber" īpašniekiem
"Sauber" komandas F1 auto
Foto: Digitale/Scanpix

Lai gan trīs lieli investori no Krievijas gatavojas ieguldīt savu naudu F1 komandā "Sauber", viņi nekļūs par tās īpašniekiem, sestdien paziņoja vienības vadītāja Moniša Kaltenborna.

"Komandas īpašnieku struktūra paliks nemainīga," reportieriem Ungārijā pavēstīja Kaltenborna, arī noliedzot baumas, ka viņa varētu tikt atstādināta no amata, kā arī apstiprinot, ka "Sauber" komandas nosaukums netiks mainīts.

"Sauber" pirms neilga laika paziņoja, ka drīzumā tiks uzsākta sadarbība ar trim investoriem no Krievijas - Starptautisko investīciju sadarbības fondu, Krievijas Federācijas ziemeļrietumu reģiona valsts attīstības fondu, kā arī Nacionālo aviācijas tehnoloģiju institūtu. Tāpat sadarbības līgums paredz, ka komandai jāpalīdz 17 gadus vecajam krievu autosportistam Sergejam Sirotkinam sagatavoties debijai F1.

Kaltenborna apstiprināja, ka šīs trīs organizācijas ir tuvu stāvošas Krievijas valdībai, tomēr nevēlējās izpaust, cik lielus līdzekļus tās gatavas ieguldīt, kā arī, vai pirmā nauda jau ienākusi komandas kontos.

"Pateicoties šai sadarbībai, mēs noteikti iegūsim stabilitāti," viņa saka. "Tomēr būs jāsper solis pa solim, kamēr atgriezīsimies tur, kur varam būt."

Sergejs Sirotkins, kura tēvs ir Nacionāloā aviācijas tehnoloģiju institūta vadītājs, šogad tomēr vēl nepiedalīsies pasaules čempionāta posmu piektdienu treniņbraucienos, jo sportists vēl nav ieguvis Superlicenci, kas nepieciešama, lai pilotētu F1 tehniku. Tomēr komanda nenoliedz izskanējušo informāciju, ka tās sastāvā Sirotkins varētu debitēt F1 sacīkstēs jau nākošgad.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-28 22:40, pirms 11 gadiem
Nu ko krievi var .Blatot un viss