Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Aizvadīti 2016. gada pirmie F1 testi

Pirmdien, 25. janvārī Pola Rikāra vārdā nosauktajā sacīkšu trasē Francijā tika aizvadīti 2016. gada pirmie F1 testi. Tiesa, tajos piedalījās tikai "Red Bull", "Ferrari" un "McLaren" komandas, kas izmantoja iepriekšējās sezonas modeļus, bet uzdevums bija "Pirelli" riepu izmēģināšanu un attīstīšanu. Labāko laiku sasniedza Daniels Rikjardo, aiz kura ierindojās Stofels Vandūrns un Kimi Raikonens. Foto: AFP/Scanpix, TT NYHETSBYRÅN/Scanpix


Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
3

Noriss: "Ja būtu vēl viens aplis, es uzvarētu"

Lando Noriss pēc Emīlijas-Romanjas GP sacensībām atzinis, ka, ja būtu dots vēl viens aplis, viņš tiktu Maksam Verstapenam garām un izcīnītu otro uzvaru pēc kārtas.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums bija pavisam citāda jaudas stratēģija"

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs Emīlijas-Romanjas F1 posmā piekāpās Maksam Verstapenam un Lando Norisam. Viņš atzīst, ka "Red Bull" un "McLaren" komandas uz šo sacīksti ar saviem dzinējiem bija paveikušas kaut ko, pēc sportista vārdiem, savādu.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens: "Nevarēju atslābt ne mirkli"

Imolas trasē guvis piekto uzvaru septiņos aizvadītajos posmos, Makss Verstapens atzinis, ka šajā sacīkstē no starta līdz finišam nācies braukt "ar gāzi grīdā". Ja citkārt čempiona uzvaras nākušas vieglāk, šoreiz pēdējā aplī bija jāizdara viss, lai Lando Noriss netiktu garām.