Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Moslijs un F-1 komandas joprojām nevar vienoties

Moslijs un F-1 komandas joprojām nevar vienoties
Maks Moslijs pamet sanāksmi
Foto: SCANPIX SWEDEN

Šodien pēc ilgām un garām runām notikušajā Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) un visu F-1 komandu tikšanās reizē atkal netika panākta vienošanās saistībā ar pieņemto lēmumu, ka no nākamā gada visām komandām būs jāiekļaujas 40 miljonu sterliņu mārciņu lielā budžeta rāmī.

Jau rakstījām, ka pirms nedēļas notika līdzīga tikšanās, kura toreiz beidzās bez pozitīva rezultāta - FIA pieņēma likumu, kas noteica to, ka, sākot no nākamās sezonas, komandām gada budžets nedrīkstēs pārsniegt 40 miljonus sterliņu mārciņu. Šodien sarunas ar FIA un F-1 komandu vadītājiem ievilkās līdz pat vēlam vakaram, taču atkal bez rezultātiem. Pēc trīs stundu ilgām diskusijām dažas komandas palika pie sava viedokļa - "Ferrari", "Toyota", "Red Bull" un "Renault" nepiedalīsies nākamā gada F-1 čempionātā, ja būs jāiekļaujas 40 miljonu sterliņu mārciņu lielā budžeta rāmī.

"Ferrari" prezidents Luka di Montezemolo atzina, ka vajag vairāk sarunu. "Šīs bija garas un konstruktīvas sarunas. FOTA rīt aizvadīs vēl vienu sanāksmi un tad būs vēl viena tikšanās ar Maksu Mosliju. Mēs gribam, lai F-1 paliek kā F-1. Negribam, lai tas kļūst savādāks. Mēs strādājam pie tā, lai turpmāko divu gadu laikā mēs varētu samazināt izdevumus."

Lai arī kopsaucējs netika panākts, Moslijs ir optimistisks un cer, ka vienošanās tiks panākta. "Šīs bija konstruktīvas sarunas,'' saka Moslijs. "Šeit ir tās pašas problēmas, taču esmu pārliecināts, ka mēs panāksim kopsaucēju."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 21:59, pirms 15 gadiem
Domāju, ka pirmkārt, ir jāļauj šobrīdējām komandām ilgāku pieteikšanās termiņu, jo tām nebūs problēmu ar nākamā gada formulas izveidi. Un tad lai seko tās sarunas, jo nedēļas laikā neko noturīgu viņi nesarunās.

     [+] [-]

, 2009-05-22 22:24, pirms 15 gadiem
nu pa traku ir likt vienā sezonā izdevumus samazināt no 300 uz 40 miljoniem. Komandām tak ir uzņemtas saistības par lielām summām, kuras nepildot jāmaksā sodi. Forši būtu dabūt ferrari, renault, toyota, redbull vietā kautkādas tur lola, comet, us1 utt?

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 22:30, pirms 15 gadiem
Un Eklstons draud ar 100 milj. sodu, cik komandas zaudēs kad lauzīs milzīgos līgumus ar sponsoriem?

  +7 [+] [-]

, 2009-05-22 22:36, pirms 15 gadiem
Nē nu tas moslijs ir Pimpis tomēr. Iedomāsimies situāciju. Cik jūs pelnat? 600, 700 latus? Jums tagad atnāk viens krutais gailis un pasaka, ka jums turpmāk būs 60 70 ls meenesim. Nebuutu veelme piekaut to chali? Vienkārši apriebies ir tas kā 1 (nu labi Eklstons 2) cilvēks var nopist 1 no foršākajiem sportiem pasaulē. Domāju, ka ja atstās 40sviestmaižu griestus, tad tā būs tikpat liela traģēdija, kā ja tagad vnk likvidētu hokeju kā tādu un miers. Kas bija vainas Formulai? Bija Sennas un Prosta, Hakinena un Šūmahera, Hamiltona un Raikonena (Masas arī) kaujas. Nu un ka tās bija tikai 2 komandas? Tās bija komandas ar vārdu! Cilvēki neskatījās f1 tāpēc lai pilnīgi uz haļavu čempi paņemtu kkāda pakaljgala komanda Honda, bet gan Mcl un Fer divkauju. Pašlaik Tupais moslijs grib likvideet viņus un uztaisiit kaut kaadu mazo komandu chempi. Tas ir Pidarisms. Zūd F1 jēga. Zūd AUTOSPORTA KARALIENES jēga! Zūd autosports! Pēdējā GP sacīkste ko neredzēju bija 99. gadā. Nākamā laikam būs 2010.... Žēl.... F**K YOU MOSLEY!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-05-22 22:49, pirms 15 gadiem
Nu ko jūs var cepties pirms F1 tika patisīts par tīru biznesa projektu tur komandu budžeti bij aptuveni šādā limeni jā ne mazāki, un tās pašas Ferrāri&co(vismaz vecās komandas) kas te draud aizied spejā atīstīt formulas un vsu par tiem lidzekļiem kas bij ja nemaldos tad BMW pat to laik izspieda no 1,5L turbo ap 1500ZS

     [+] [-]

, 2009-05-22 23:08, pirms 15 gadiem
Slānīt to Mosliju!

     [+] [-]

, 2009-05-22 23:56, pirms 15 gadiem
visu atdodam man, es zinaasu ko iesaakt

jau zb visas sitaas speeliites cik var???
jaasauc buus slesers vai, lai pamaaca?

  -1 [+] [-]

, 2009-05-23 05:26, pirms 15 gadiem
wildo rakstīja: Nē nu tas moslijs ir Pimpis tomēr. Iedomāsimies situāciju. Cik jūs pelnat? 600, 700 latus? Jums tagad atnāk viens krutais gailis un pasaka, ka jums turpmāk būs 60 70 ls meenesim. Nebuutu veelme piekaut to chali? Vienkārši apriebies ir tas kā 1 (nu labi Eklstons 2) cilvēks var nopist 1 no foršākajiem sportiem pasaulē. Domāju, ka ja atstās 40sviestmaižu griestus, tad tā būs tikpat liela traģēdija, kā ja tagad vnk likvidētu hokeju kā tādu un miers. Kas bija vainas Formulai? Bija Sennas un Prosta, Hakinena un Šūmahera, Hamiltona un Raikonena (Masas arī) kaujas. Nu un ka tās bija tikai 2 komandas? Tās bija komandas ar vārdu! Cilvēki neskatījās f1 tāpēc lai pilnīgi uz haļavu čempi paņemtu kkāda pakaljgala komanda Honda, bet gan Mcl un Fer divkauju. Pašlaik Tupais moslijs grib likvideet viņus un uztaisiit kaut kaadu mazo komandu chempi. Tas ir Pidarisms. Zūd F1 jēga. Zūd AUTOSPORTA KARALIENES jēga! Zūd autosports! Pēdējā GP sacīkste ko neredzēju bija 99. gadā. Nākamā laikam būs 2010.... Žēl.... F**K YOU MOSLEY!!!!!!!!
skarbi vārdi nāca no wildo puses
bleģd tad kad moslijs sauca prasķitutkas visi baigi fanoja...,bļeģ ko tu domā man nav jūtu...
eklstons teica paņem Mc, Ferus, Tojotas, Reņus un iekapājat snabi...
...nu tagad ir uzdevums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-23 12:16, pirms 15 gadiem
Ja Moslijs šādā veidā mēģina pacelt F1 popularitāti, tad vinš stipri šaubās. Auzās būs F1 lielās, ja Moslijs ieviesīs to, ko vēlas. Šosezon kā ieslēdzu F1, tā visu laiku tā lielā "zirgamute" ir uz goda pjedestāla augtstākā pakāpiena, vārdā Batons. Labi, bija līdzīga Šumahera ēra, bet bija vismaz cīņa, intrigas. Kas tagad??? Nekas. Tukša vieta no tā visa palikusi. Masveidā piloti ziņo par aiziešanu......Daži jau priecājas, ka paveras iespējas uz F1 tikt arī latvietim, bet kaut vai tur brauc tanī bardakā 10 latviešu, man interese par to sporta veidu kā tādu būs zudusi.

     [+] [-]

, 2009-05-23 12:51, pirms 15 gadiem
kasparello99 rakstīja: Ja Moslijs šādā veidā mēģina pacelt F1 popularitāti, tad vinš stipri šaubās. Auzās būs F1 lielās, ja Moslijs ieviesīs to, ko vēlas. Šosezon kā ieslēdzu F1, tā visu laiku tā lielā "zirgamute" ir uz goda pjedestāla augtstākā pakāpiena, vārdā Batons. Labi, bija līdzīga Šumahera ēra, bet bija vismaz cīņa, intrigas. Kas tagad??? Nekas. Tukša vieta no tā visa palikusi. Masveidā piloti ziņo par aiziešanu......Daži jau priecājas, ka paveras iespējas uz F1 tikt arī latvietim, bet kaut vai tur brauc tanī bardakā 10 latviešu, man interese par to sporta veidu kā tādu būs zudusi.
gribi teikt ka sumahera eras laika bija lielaka intriga ka tagad? atgadinasu tev kautvai 2004 gadu kad sumahers uzvareja 14 no 18 sacikstem un 2002 gadu kad sumahers uzvareja 11 no 18 sacikstem.