Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso uzvar ledus sacīkstēs

Alonso uzvar ledus sacīkstēs
Valentīno Rosi
Foto: AFP/Scanpix

"Ferrari" komandas pilots Fernando Alonso uzvarējis ledus sacīkstēs, kurās bija jābrauc gan ar kartingiem, gan ar ''Fiat 500'' automašīnām.

Jau ziņojām, ka Itālijā Madonna di Kampilio slēpošanas kūrortā, kā jau ik katru gadu, norisinājās "Wrooom, F1 and MotoGP Press Ski Meeting" "Ducati" un "Ferrari" komandu pirmssezonas pasākums, kur parasti tiek baudīti ziemas prieki. Vispirms piloti piedalījās kalnu slēpošanā, bet vakar "Ducati" un "Ferrari" komandu piloti, testpiloti un rezerves braucēji izmēģināja spēkus braucot ar kartingiem un ar ''Fiat 500'' automašīnām.

Vispirms sportistiem bija jābrauc ar kartingiem, kuros ātrāko laiku uzrādīja Alonso. Otrais palika Alonso komandas biedrs Felipe Masa, bet trešajā vietā ierindojās Nikijs Haidens. Valentīno Rosi šajā braucienā ierindojās piektajā vietā, aiz sevis atstājot Marku Ženi un Džankarlo Fisikellu.

Alonso palika nepārspēts arī braucienos ar ''Fiat 500'' automašīnām. Otrajā un trešajā vietā ierindojās abi "Ducati" komandas braucēji – Haidens un Rosi. Vakars beidzās ar "Ferrari" komandas ilggadēja testpilota Luka Badoera uz ledus veiktajiem paraugdemonstrējumiem. Itāļu pilota rīcībā bija 2009.gada "Ferrari" formula, kura bija aprīkota ar naglu riepām.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  +3 [+] [-]

, 2011-01-15 13:10, pirms 13 gadiem
zveeersss zeel ka nekur nebij rakstits kur vareja redzet...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-15 14:19, pirms 13 gadiem
Formula ar naglu riepā

     [+] [-]

, 2011-01-15 19:36, pirms 13 gadiem
Nu naglas nekādīgi nevarēja būt Radzes jā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja