Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons varētu izlaist Kanādas F1 posmu

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons varētu izlaist Kanādas F1 posmu
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons muguras problēmu dēļ varētu izlaist šonedēļ Kanādā gaidāmās F1 sacīkstes. Ja tā notiks, viņa vietā startēs Niks de Vrīss vai Stofels Vandūrns.

Azerbaidžānas "Grand Prix" laikā Hamiltons pamatīgi cieta mašīnas kratīšanās dēļ, jau pa radio sūdzoties par spēcīgām sāpēm. Sportists aizcīnījās līdz ceturtajai vietai, bet finišā no mašīnas izkāpa ar komandas darbinieka palīdzību.

Hamiltons stāsta, ka bijis ļoti grūti: "Sacensības aizvadīju ar sāpēs sakostiem zobiem un adrenalīna palīdzību. Vārdos nevaru aprakstīt tās sāpes, ko piedzīvoju, sevišķi trases taisnē. Vienkārši lūdzos, lai tas viss ātrāk beigtos."

"Mercedes" boss Toto Volfs neslēpj, ka uz Hamiltonu mašīnas kratīšanās, iespējams, atstāj lielākas sekas nekā citiem pilotiem. Savukārt Baku piedzīvoto problēmu rezultātā varētu rasties grūtības ar startēšanu nākamajā posmā, kas jau šo svētdien risināsies Monreālā.

"Jā, pavisam noteikti," jautāts par to, vai tas var ietekmēt Hamiltona dalību nākamajā posmā, teica Volfs. "Jūs varat redzēt, ka tas vairs neskar tikai muskuļus. Tagad tas skar arī pašu muguru, un tam var būt sekas. Viņam ir patiešām slikti. Mums ir jāatrod tam risinājums. Pašlaik viņš, iespējams, cieš visvairāk no visiem braucējiem, bet šī nav tikai viņa problēma. Mums ir jābūt pilotam uz rezervi, kaut gan tā tas ir jābūt katrā posmā, lai nepaliekam ar vienu mašīnu."

Tiek ziņots, ka Hamiltonu vajadzības gadījumā visticamāk aizstātu Niks de Vrīss, bet kandidāts ir arī Stofels Vandūrns. Šobrīd viņi abi ir "Mercedes" rūpnīcas piloti "Formulā E".

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...

     [+] [-]

, 2022-06-14 12:12, pirms 2 gadiem
Neizlaidīs. Pats jau vakar noliedza runas par izlaišanu. Autors varētu paskatīties arī vai pats braucējs nav sniedzis komentāru par situāciju, pirms publicē rakstu.

     [+] [-]

, 2022-06-14 12:20, pirms 2 gadiem
Redzēs Hamilton protams ir smaga sezona

     [+] [-]

, 2022-06-14 12:20, pirms 2 gadiem
Jo mercedes nav pieradusi ka viņiem niet

     [+] [-]

, 2022-06-14 14:06, pirms 2 gadiem
Vēl vecākas ziņas nevar nopublicēt? Jau ir Hamiltona komentārs par to, ka nekas īpašs ar muguru nav noticis, ir pabijis pie speciālista. Gatavs doties uz Kanādu un spiest pa pedāļiem.