Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Pēdējā testu dienā fantastiski ātrs Barikello

Pēdējā testu dienā fantastiski ātrs Barikello
Rubens Barikello
Foto: SIPA

Vakar beidzās Barselonas F-1 testi, kuros absolūti ātrāko laiku uzrādīja "Brawn GP'' komandas pilots Rubens Barikello. Otrais testus noslēdza Niko Rosbergs no ''Williams'' komandas.

Trešdien ātrāko laiku uzrādīja otrs "Brawn GP'' komandas pilots Džensons Batons, taču šoreiz ātrākais trasē bija Barikello, kurš ar "BGP-001'' modeli, kurš savu debiju piedzīvoja tikai šo pirmdien, uzrādīja aizvadīto četru testu dienu ātrāko laiku – 1:18.926.

''Esmu apmierināts ar to distanci, kuru veicām. Esmu pilnībā gatavs Melburnai,'' saka Barikello.

Otrais testos palika Rosbergs, kurš brazīlietim zaudēja 0,8 sekundes. Trešais Barselonas testus noslēdza Timo Gloks. Sestais pēdējā testu dienā palika ''Ferrari'' komandas pilots Felipe Masa, bet astotais Luiss Hamiltons.

Pēdējās testu dienas rezultāti

VietaPilotsFormulaLaiksApļu skaits
1.BarrichelloBrawn-Mercedes1:18.926110
2.RosbergWilliams-Toyota1:19.774120
3.GlockToyota1:20.091128
4.VettelRed Bull-Renault1:20.57683
5.AlonsoRenault1:20.66464
6.MassaFerrari1:20.67792
7.KubicaBMW-Sauber1:20.740134
8.HamiltonMcLaren-Mercedes1:20.86970
9.BuemiToro Rosso-Ferrari1:21.01362
10.FisichellaForce India-Mercedes1:21.045141
11.BourdaisToro Rosso-Ferrari1:21.62927

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-03-13 10:08, pirms 15 gadiem
Ross Brauns baigais malacis,ka pērn jau laicīgi sāka strādāt pie šīssezonas formulas modeļa,un vairāku mēnešu dīkstāve (ir neoficāla info,ka arī dīkstāve nav bijusi) nav nākusi par ļaunu!
Ceru,ka šis nebūs tāds pats projekts kā Super Aguri, kas novilka nedaudz ilgāk par vienu sezonu!

     [+] [-]

, 2009-03-13 10:17, pirms 15 gadiem
Ross grib sasniegt virsotni ar savu komandu, kurā ir ne tikai vadītājs, bet arī īpašnieks

  -1 [+] [-]

, 2009-03-13 10:21, pirms 15 gadiem
domaju ka pirmaja posma australija brawn ienems savu isto vietu, cinisies ar TR, japiekrit briatorem, komandai trukst sponsoru tapec vini tagad no formulas spiez ara maksimumu ko var izspiest lai pievilinatu jaunus sponsorus. honda katru gadu testos ir pirmajas vietas, bet kad jasak braukt pa istam tad cuss vien sanak.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-13 10:57, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: domaju ka pirmaja posma australija brawn ienems savu isto vietu, cinisies ar TR, japiekrit briatorem, komandai trukst sponsoru tapec vini tagad no formulas spiez ara maksimumu ko var izspiest lai pievilinatu jaunus sponsorus. honda katru gadu testos ir pirmajas vietas, bet kad jasak braukt pa istam tad cuss vien sanak.
Nu,nu! Neatminos,kad Hondai ir tik labi gājis testos,kā šobrīd Brawn-Mercedes!
Pirmais posms nav vairs tālu,un tad jau manīsim cik Briatorem ir taisnība!

  +4 [+] [-]

, 2009-03-13 11:02, pirms 15 gadiem
Izskatās ka šī būs ļoti interesanta sezona...

  -2 [+] [-]

, 2009-03-13 11:02, pirms 15 gadiem
Savulaik tādas komandas kā Minardi arī testos uzrādīja labākos laikus. lai būtu izterese no sponsoriem. Tas ir tikai lēts triks, uz ko nav jāskatās.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-13 11:14, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Savulaik tādas komandas kā Minardi arī testos uzrādīja labākos laikus. lai būtu izterese no sponsoriem. Tas ir tikai lēts triks, uz ko nav jāskatās.
Jā,un Maki tagad testos speciāli brauc tik švaki,lai pēc tam sacensībās visus pārsteigtu ar savu ātrumu????
Nevajag Brawn-Mercedes salīdzināt ar visādiem Minardi, Toro Rosso u.t.t., jo šai komandai ir (būs) pavisam cits līmenis! Tas,ka viņi bija vistālak tikuši KERS attīstībā vien par kaut ko liecina! Kā jau iepriekš rakstiju,tad bija informācija, ka Brauns ne uz mirkli nebija apstājies pie šīs formulas attīstības,bet tikai nenotika testa braucieni,jo nebija skaidrs kam komanda pēc Hondas atteikšanās no tās īsti pieder!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-13 11:39, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Jā,un Maki tagad testos speciāli brauc tik švaki,lai pēc tam sacensībās visus pārsteigtu ar savu ātrumu????
Nevajag Brawn-Mercedes salīdzināt ar visādiem Minardi, Toro Rosso u.t.t., jo šai komandai ir (būs) pavisam cits līmenis! Tas,ka viņi bija vistālak tikuši KERS attīstībā vien par kaut ko liecina! Kā jau iepriekš rakstiju,tad bija informācija, ka Brauns ne uz mirkli nebija apstājies pie šīs formulas attīstības,bet tikai nenotika testa braucieni,jo nebija skaidrs kam komanda pēc Hondas atteikšanās no tās īsti pieder!
ja, tas ir skaidrs ka komanda pie jaunas formulas stradaja jo pec hondas aiziesanas brauns teica ka komanda 2009 gada startes, ja neatradis pirceju tad pats kautvai nopirks, tapec ari turpinaja darbu, tacu ka jau es teicu komandai vajadzigi sponsori tapec vini izradas cik vien spej(tas patsattiecas ari uz williams), otrkart vini katru gadu testos ir loti atri bet sezona laika neko ta ari neparada. turklat es tev ieteiktu nenorakstit mclaren, redz vakar mclaren no toyotas kas tisam sosezon varetu but speks atpaliek tikai vairs 0,8 sek. paris dienas atpakal no ta pasa toyota atpalika 2,5 sek. es nesaku ka mclaren peksni ir atradis 1,7 sek. bet saku to, ka mclaren nometne iespejams kautkas briest. pirmajos testos mclaren bija starp atrakaja komandam, tad peksni nokrita lidz pedejam vietam, bet tomer paris reizes ir izsavusi normalu rezultatu. nesaku ka vini ir pasi atrakie, bet noteikti ne ari pasi lenakie, vienkarsi vini nerada to rezultatu ko spej, vini strada pec citadaka plana ka parejas komandas. ja vini visos testos atpaliktu tas 2,5-3 sek. tad varetu teikt ka nekas labs nebus, bet ja testos vairaks reizes mclaren 2,5 sekundes peksni samazina lidz 0,5-1 sek. tad var drosi teikt ka mclaren nemaz tik leni ka izskatas nav
tapat nevaig norakstit renault. domaju ka par cempiona titulu cinisies tiesi ferrari, hamiltons un alonso. par kk toyota un ferrari.

     [+] [-]

, 2009-03-13 12:09, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: ja, tas ir skaidrs ka komanda pie jaunas formulas stradaja jo pec hondas aiziesanas brauns teica ka komanda 2009 gada startes, ja neatradis pirceju tad pats kautvai nopirks, tapec ari turpinaja darbu, tacu ka jau es teicu komandai vajadzigi sponsori tapec vini izradas cik vien spej(tas patsattiecas ari uz williams), otrkart vini katru gadu testos ir loti atri bet sezona laika neko ta ari neparada. turklat es tev ieteiktu nenorakstit mclaren, redz vakar mclaren no toyotas kas tisam sosezon varetu but speks atpaliek tikai vairs 0,8 sek. paris dienas atpakal no ta pasa toyota atpalika 2,5 sek. es nesaku ka mclaren peksni ir atradis 1,7 sek. bet saku to, ka mclaren nometne iespejams kautkas briest. pirmajos testos mclaren bija starp atrakaja komandam, tad peksni nokrita lidz pedejam vietam, bet tomer paris reizes ir izsavusi normalu rezultatu. nesaku ka vini ir pasi atrakie, bet noteikti ne ari pasi lenakie, vienkarsi vini nerada to rezultatu ko spej, vini strada pec citadaka plana ka parejas komandas. ja vini visos testos atpaliktu tas 2,5-3 sek. tad varetu teikt ka nekas labs nebus, bet ja testos vairaks reizes mclaren 2,5 sekundes peksni samazina lidz 0,5-1 sek. tad var drosi teikt ka mclaren nemaz tik leni ka izskatas nav
tapat nevaig norakstit renault. domaju ka par cempiona titulu cinisies tiesi ferrari, hamiltons un alonso. par kk toyota un ferrari.
Nu,par Makiem viss ir skaidrs,ka viņi ir spējīgi īsā laikā pacelt komandu vajadzīgā, un tagadējās problēmas ir saistītas ar šo autosports.delfi.lv: F1: McLaren ievieš jauno aerodinamiku [foto] un gan jau viņi tomēr atradīs pareizos risinājumu! Tāpat arī ir ar pārējām Top komandām, kas vienmēr atradīs pareizos risinājumus īsā laikā!
Tomēr atgriežoties pie Brawn-Mercedes gribas teikt,ka šis tomēr nebūs tas gadijums,ka komanda grib tikai testos atrādīties iespējamiem sponsoriem, jo:
1. Atšķirībā no citu vājo komandu vadītājiem-diletantiem, Brauns ir viens no kompatentākajiem F1 stratēģiem tās vēsturē:
2. Atšķirībā no Briatores ,,Mercedes" sporta boss Norberts Haugs ir atzinis, ka nebūtu pārsteigts, ja 2009. gadā sezonā "Brawn GP" komanda demonstrētu ļoti labu sniegumu ar lieliskiem rezultātiem;
3. Sponsori tagad nav tik vienkārši pievilināmi, jo daudzi jau aplauzušies uz vājajām komandām, un vispārējā ekonomiskā krīze vairs nepieļauj šādus lēto triku iespējas pievilinot sponsorus.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-13 12:50, pirms 15 gadiem
jaunie noteikumi sos sezonu apgazis kajam gaisa... ticiet man laudis
bus traka sezona ...
P.S. cerams, ka mehaniki boksos neatleks ka zirni no paksts

     [+] [-]

, 2009-03-13 13:01, pirms 15 gadiem
Manuprāt Brawn-Mercedes būs tik pat ātra cik savulaik BAR, manuprāt var vilkt paralēlas ar BAR un Brawn-Mercedes.

     [+] [-]

, 2009-03-13 13:07, pirms 15 gadiem
nevaru vien sagaidīt pirmās sacensības... ceru uz aizraujošu un pārsteigumiem pilnu sezonu

  +1 [+] [-]

, 2009-03-13 14:57, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: ja, tas ir skaidrs ka komanda pie jaunas formulas stradaja jo pec hondas aiziesanas brauns teica ka komanda 2009 gada startes, ja neatradis pirceju tad pats kautvai nopirks, tapec ari turpinaja darbu, tacu ka jau es teicu komandai vajadzigi sponsori tapec vini izradas cik vien spej(tas patsattiecas ari uz williams), otrkart vini katru gadu testos ir loti atri bet sezona laika neko ta ari neparada. turklat es tev ieteiktu nenorakstit mclaren, redz vakar mclaren no toyotas kas tisam sosezon varetu but speks atpaliek tikai vairs 0,8 sek. paris dienas atpakal no ta pasa toyota atpalika 2,5 sek. es nesaku ka mclaren peksni ir atradis 1,7 sek. bet saku to, ka mclaren nometne iespejams kautkas briest. pirmajos testos mclaren bija starp atrakaja komandam, tad peksni nokrita lidz pedejam vietam, bet tomer paris reizes ir izsavusi normalu rezultatu. nesaku ka vini ir pasi atrakie, bet noteikti ne ari pasi lenakie, vienkarsi vini nerada to rezultatu ko spej, vini strada pec citadaka plana ka parejas komandas. ja vini visos testos atpaliktu tas 2,5-3 sek. tad varetu teikt ka nekas labs nebus, bet ja testos vairaks reizes mclaren 2,5 sekundes peksni samazina lidz 0,5-1 sek. tad var drosi teikt ka mclaren nemaz tik leni ka izskatas nav
tapat nevaig norakstit renault. domaju ka par cempiona titulu cinisies tiesi ferrari, hamiltons un alonso. par kk toyota un ferrari.
nu vispar jau cik es lasiiju Brown savus konkurentus ir nobiedejushi ne pa jokam... neesot a tika izradīšanas... komandu vadītāji jau runaa par ispejamo Brown dominanci kas nodarītu lielu skadi sacensībām... Haugs izteicies, ka tā nav tikjai izrādīšanās bet reālais spēks, kamēr viņiem pašiem esot nopietnas airodinamikas problēmas...

katrā ziņā Brauns ar savu komandu šobrīd ir šokējis f1 pasauli!! Līdz sezonas sākuma gan vēl ir laiks... Tikai tur jau tagad kautka’di testēšans ierobežojumi laikam ja? Un daudz ko nevar darīt... Nu katrā ziņā ja ‘’sis atšķirības pārnesissies arī uz sezonu (nevis tika itestiem) tad mūs sagaida viens sasodīti gar;laicīgs gads formulā 1...

  -2 [+] [-]

, 2009-03-13 14:58, pirms 15 gadiem
Es ar drīzāk sliecos piekrist Briatorem, ar Hondām tā ir katru gadu, ka testos sūdīgi neizskatās, bet kad sākas sacīkstes tad nekā, tagad spiež ārā visu kas ir iespējams, lai dabūtu sponsorus. Neesmu gan ievērojis ka Maki baigi progresētu tieši sezonas laikā, bet nedomāju ka ir tik slikti kā rāda testi, kaut kur ap pjedestālu jau grozīsies. Par titulu drošvien sitīsies Ferrari piloti, Alonso, Kubica, moška kāds no Toyotas, varbūt Hamis, bet tas no formulas atkarīgs.

     [+] [-]

, 2009-03-13 15:11, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: katrā ziņā Brauns ar savu komandu šobrīd ir šokējis f1 pasauli!! Līdz sezonas sākuma gan vēl ir laiks... Tikai tur jau tagad kautka’di testēšans ierobežojumi laikam ja? Un daudz ko nevar darīt... Nu katrā ziņā ja ‘’sis atšķirības pārnesissies arī uz sezonu (nevis tika itestiem) tad mūs sagaida viens sasodīti gar;laicīgs gads formulā 1...
Nu zinot ka Alonso no šitās lietas ko rubī un parasti nelej ūdeni varētu tā padomāt, nedomāju ka būs tik traki ka neviens viņiem neturēs līdzi, bet pārsteigumu viņi var sagādāt, kaut gan pirms kāda laika par FI ar visi brīnijās un beigās nekas no tā izskatās ka nebūs, drīz jau to redzēsim sacīkstē cik tad tur palicis

  -2 [+] [-]

, 2009-03-13 20:52, pirms 15 gadiem
Noteikti tukšas bākas.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 11:23, pirms 15 gadiem
beidzot... Honda ir mana dzīve F1... jebal, es jau domāju, ka F1 nomira prieks manīm, kad Honda aizgāja. bet Brauns malacis... paldies viņam. lai arī stulbie noteikumi, ekonomiskās fantāzijas utt brucina so sporta veidu manā uztverē, Honda un Batons joprojām mani tur pie tā.