Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: ''Vēl jūtu Covid19 slimības sekas''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hamiltons: ''Vēl jūtu Covid19 slimības sekas''
Lūiss Hamiltons. Foto: Bryn Lennon/Reuters/Scanpix

F1 čempiona godu nodrošinājušais ''Mercedes'' pilots Lūiss Hamiltons, kuram iepriekš tika konstatētas pozitīvas Covid19 analīzes, pēc Abū Dabī posma kvalifikācijas žurnālistiem atzina, ka plaušās vēl jūt Covid19 izslimošanas sekas, kā arī nav iespējams atjaunoties tik ātri, cik pirms sasirgšanas ar vīrusu.

Pirms priekšpēdējā posmā Sahīras GP jau čempiontitulu izcīnījušais Lūiss Hamiltons saņēma pozitīvas Covid19 analīzes, kas liedza sportistam piedalīties sacīkstēs. Viņa vietu ieņēma Džordžs Rasels, kuram gan pārsprāgušas riepas dēļ neilgi pirms sacīkstes beigām neizdevās sasniegt augstvērtīgu rezultātu. Uz pēdējo posmu Abū Dabī Hamiltons atgriezies, taču šodienas kvalifikācijā spēja uzrādīt trešo ātrāko laiku.

Pēc kvalifikācijas sportists atzina, ka vēl nejūtas līdz galam izveseļojies: ''Joprojām jūtu savas plaušas, taču es brauktu arī, ja man nebūtu vienas rokas. To mēs kā sacīkšu braucēji darām. Neesmu vēl atguvies simtprocentīgi. Rīt noteikti nebūs tā vieglākā sacīkste, taču darīšu visu, kas būs manos spēkos. Viens no simptomiem, ko izjūtu, ir nogurums. Esmu centies gulēt pēc iespējas vairāk, lai pienācīgi atjaunotos, taču tas vairs nav tik viegli cik iepriekš. Tāpat zaudēju pāris kilogramus svara. Līdz ar to neesmu tas, kurš biju pēdējā sacīkstē, bet tas neliegs man parādīt visu, ko protu.''

Lūiss Hamiltons jau ir nodrošinājis čempiona godu, jo pirms pēdējā Abū Dabī posma atrodas vadībā ar izcīnītiem 332 punktiem. Pagaidām otrais ir Hamiltona komandas biedrs Valteri Botass ar 205 punktiem, bet trešais šīs dienas kvalifikācijas uzvarētājs Makss Verstapens no ''Red Bull'' ar 189 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/formula1/...

     [+] [-]

, 2020-12-12 23:45, pirms 4 gadiem
Autor, neraksti muļķības! Rasels iepriekšējā sacīkstē neizstājās!

     [+] [-]

, 2020-12-13 00:12, pirms 4 gadiem
Nekāda riepa arî nesprāga, laikam kāds vispār nav neko redzējis un gudrus rakstus raksta.

     [+] [-]

, 2020-12-13 08:45, pirms 4 gadiem
Plaušas viņš jūtot...