Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sanpaulu GP treniņā pirmos trīs pilotus šķir 0.008 sekundes

Juris Grīns
Juris Grīns

Sanpaulu GP treniņā pirmos trīs pilotus šķir 0.008 sekundes
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

Brazīlijā aizvadīta "Formula 1" pirmo treniņbraucienu sesija, kurā ļoti līdzīgus rezultātus sasniedza Serhio Peress, Šarls Leklērs un Makss Verstapens. Arī viņu tuvākie sekotāji neatpalika daudz.

Ātrākie bija "Red Bull" un "Ferrari" komandu braucēji. Peress bija stundu garā treniņa ātrākais pilots ar laiku 1:11.853. Tikai 0.004 sekundes viņam zaudēja Šarls Leklērs, bet 0.008 sekundes atpalika jau kronētais pasaules čempions Makss Verstapens.

Karloss Sainss ierindojās ceturtajā vietā, bet saņēmis piecu starta vietu sodu par dzinēja maiņu. Aiz viņa ierindojās "Mercedes" braucēji Lūiss Hamiltons un Džordžs Rasels. Arī viņi nezaudēja daudz.

Sanpaulu "Grand Prix" norisinās pēc atšķirīga formāta nekā vairums posmu šajā sezonā. Šovakar jau plkst. 21:00 pēc Latvijas laika notiks kvalifikācija, bet sestdien risināsies sprinta brauciens, kurā tiks noteikts galīgais starta izkārtojums svētdienas galvenajai sacīkstei.