Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Lietus dēļ 11 automašīnas avarē vienā līkumā

Iespaidīga avārija notikusi Dānijā ''Citroen DS3'' kausa sacensībās. Brīdī, kad sākās lietus, 11 braucēji avārēja vienā un tajā pašā līkumā. Par laimi, neviens braucējs nopietnas traumas neguva, bet viens sportists tika nogādāts slimnīcā, lai veiktu pārbaudes.

, 2019-09-13 06:25, pirms 5 gadiem
Kāpēc tad lietus dēļ? Nepareizi izvēlēts ātrums.
, 2019-09-13 08:52, pirms 5 gadiem
It kā profesionāli braucēji, bet nesaprot , ka lietū mazāk uz gāzi jāspiež...
Adrians Ņūvijs. Foto:
1

"Red Bull" oficiāli paziņo par sadarbības beigšanu ar Ņūviju

"Red Bull" šodien oficiāli apstiprināja, ka tās galvenais tehniskais darbinieks Adrians Ņūvijs nākamā gada sākumā atstās komandu. Izcilais inženieris pildīt savus pienākumus F1 komandā neturpinās jau no šī brīža, bet vēl kādu laiku strādās pie RB17 hiperauto projekta.
Foto: f1.com

Notiek sarunas par F1 posma rīkošanu Taizemē

Taizeme un Dienvidkoreja ir divas Āzijas valstis, kas nākotnē varētu papildināt F1 čempionāta kalendāru. Tikmēr Hokenheimas trase nonākusi jaunu īpašnieku rokās un tika atjaunota.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" gatavojas piedāvāt Verstapenam F1 vēsturē lielāko algu

Vairāki avoti vēsta, ka jau šonedēļ "Mercedes" komanda gatavojas izteikt Maksam Verstapenam piedāvājumu ar F1 vēsturē vēl nebijušu atalgojumu.