Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Trulli: "Mums ir laba iespēja"

Trulli: "Mums ir laba iespēja"
"Toyota" komandas pilots Jarno Trulli
Foto: AFP

"Toyota" komandas pilots Jarno Trulli ir paziņojis, ka šī gada pirmajā F-1 posmā, kurš kā zināms tiks aizvadīts Austrālijā, viņš iebrauks punktos un izcīnīs labu rezultātu.

Pagājušajā gadā Trulli finiša līniju Austrālijas "Grand Prix" sasniedza devītajā vietā, taču tagad pilots sola, ka viņš izcīnīs labāku rezultātu. "Es vienmēr esmu priecīgs, ka sākās jaunā sezona," iesāk Trulli. "Šogad, iespējams, esmu vairāk motivēts nekā pagājušajā gadā. Testi ar jauno formulu tika aizvadīti labi. Mēs sasniedzām labu progresu un esam uz pareizā ceļa – esmu noskaņojis optimistiski."

"Šī gada formula ir daudz labāka par iepriekšējo. Taču arī šim modelim ir liels potenciāls, pie kura mēs vēl varam strādāt un pilnveidoties. Esmu laimīgs, ka atkal varēšu startēt Austrālijas F-1 posmā. Ceru uz labiem laika apstākļiem un uz lielisku līdzjutēju atbalstu. Trase nav no mīļākajām, taču tur ir patīkami braukt. Esmu noskaņojis kaujinieciski, tāpēc ceru, ka mēs šeit izcīnīsim labu rezultātu."

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja