Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso nenožēlo, ka brauca "McLaren" komandā

Divkārtējais Pasaules čempions F-1 Fernando Alonso ir atzinis, ka viņš ne brīdi nenožēlo to, ka pagājušajā gadā brauca "McLaren" komandā.

Fernando Alonso, kurš tagad aktīvi meklē sev komandu nākamajai sezonai, ir atzinis, ka ar "McLaren" komandu viņam ir bijis gan pozitīvu, gan negatīvu brīžu, bet kopumā viņš ir pateicīgs komandai par to, ka viņš varēja startēt ar spēcīgu un konkurētspējīgu formulu.

"Man šogad atkal bija iespēja uzvarēt čempionātā, un no šī viedokļa tā bija laba iespēja pievienoties "McLaren" komandai," iesāk spānis. "Komanda bija pastrādājusi ļoti labi, un man visu sezonu bija konkurētspējīga formula. Rezultātā es kopvērtējuma uzvarētājam Raikonenam zaudēju tikai vienu punktu. Spriežot no šī punkta, es domāju, ka šī man bija ļoti pozitīva sezona."

"Atzīstu, ka ārpus trases mums bija savi kritumi un kāpumi, labāki un sliktāki momenti, bet es domāju, ka tādas lietas notiek katrā darbā. Es atcerēšos savas šī gada uzvaras, jo dažas no tām tika izcīnītas vietās, kur es vēl nebiju uzvarējis."

Pašreiz Alonso negrib atskatīties uz aizvadīto gadu, bet gan gatavoties jaunajai sezonai.
"Jebkuram pilotam, kad viņš zaudē čempionātā, rodas jautājums, kāpēc tas tā notika. Es zaudēju, un tur vairs neko nevar darīt. Tā ir vēsture. Nākotne ir vieta, kur šīs lietas var mainīt, un tagad jau ir iestājusies nākotne."

Izmantotie resursi:
f1.gpupdate.net
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-08 22:12, pirms 17 gadiem
macklaren ari ir ieguveji parspiti stridiem un visam smucem!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-08 22:51, pirms 17 gadiem
Tuvu cilvèku lokà, Alonso varbùt ir teicis kaut savàdàku... Pasaulè pastàv tàda lieta kà lietishkjàs ètiskàs attiecìbas: es saku labu, tu arì saki labu... Kà nekà Alonso izgàja labu skolu, iegùstot arì praktisku pieredzi darbà ar jauniño komandà!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-08 23:02, pirms 17 gadiem
pareizi, Alonso nav ko vairs domāt par to, kas izbijis. tikai cik ilgi vēl viņš gaidīs, pirms izlems - kur tad īsti brauks?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-09 19:58, pirms 17 gadiem
Labi,ka viņš ir prom no tā vilku midzeņa.Man šādas diplomātiskas frāzes derdzas.Vajag saukt lietas to īstajos vārdos.šinī gadījumā man gandrīz vai pirmoreiz ne pārāk patīk Fernando izteikumi