Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 komandas "Lotus" parādi sasniedz 120 miljonus eiro

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 komandas "Lotus" parādi sasniedz 120 miljonus eiro
"Lotus" un "Ferrari" formulas
Foto: Digitale/Scanpix

Lai gan Kimi Raikonens šobrīd atrodas otrajā vietā kopvērtējumā un turpina cīņu par 2013. gada F1 titulu, viņa pārstāvētā "Lotus" komanda nonākusi nopietnās finansiālās grūtībās un tās parādsaistības sasniegušas jau 120 miljonus eiro.

Respektablais vācu interneta portāls "motorsport-total.com" ziņo, ka uz šo brīdi šī gada "Lotus" formulas attīstīšana ir pārtraukta, kas savukārt ir slikta zīme, ja runājam par Raikonena iespējām pārspēt "Red Bull" pilotu Sebastianu Fetelu.

Tikmēr "Red Bull" un "Ferrari" komandas jau apsriež iespējamo Raikonena pievilināšanu pie sevis. Tomēr "Lotus" vadība izteikusies, ka darīs visu, lai somu braucējs paliktu pie viņiem. Tiesa, nauda atkal ir šķērslis, jo vēl pirms dažām dienām Raikonens apstiprināja, ka joprojām nav saņēmis visu uz šo brīdi viņam pienākošos algu.

"Lotus" vienības īpašnieki "Genii Capital" jūnijā apstiprināja, ka 65% no komandas iegādājusies investoru apvienība "Infinity Racing", kas atrisinās visas finansu problēmas. Tomēr tagad tiek ziņots, ka darījums tomēr vēl nav līdz galam noticis un komanda līdz ar to nav tikusi pie cerētās investoru naudas.

"Lotus" komandas boss Eriks Buljē Somijas televīzijas kanālam MTV3 neslēpj, ka nauda tiktiešām vēl nav saņemta, taču atzīst, ka tas notiks kuru katru dienu.

Izmantotie resursi:
F1Today.net - Formule 1-nieuws, live verslag,...

  +2 [+] [-]

, 2013-08-08 17:16, pirms 11 gadiem
tad jau izskatas ka Kimi nebrauks nakamgad Lotusa ??

  +1 [+] [-]

, 2013-08-08 18:22, pirms 11 gadiem
Raikonenam nauda pietrūkst?