Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" jaunais pilots sevi pieteicis komandai ar "PowerPoint" prezentāciju

Juris Grīns
Juris Grīns

"Williams" jaunais pilots sevi pieteicis komandai ar "PowerPoint" prezentāciju
Džordžs Rasels. Foto: Racing Point Force India

Nākamajā sezonā "Williams" komandas sastāvā F1 debiju piedzīvos Džordžs Rasels. Interesants ir veids, kā britu autosportists sevi pieteicies kandidatūrai uz daudzu pilotu kāroto vietu.

Iekļūt "Williams" sastāvā Rasels mēģināja jau pirms šīs sezonas, taču priekšroka tika iedota Sergejam Sirotkinam. Pērn Rasels varēja lepoties ar izcīnīto GP3 titulu, kamēr šogad ļoti sekmīgi debitējis "Formulā 2", kur posmu pirms sezonas beigām ir kopvērtējuma līderis.

"Pirmo reizi ar komandu sazinājāmies aptuveni divas nedēļas pirms sacensībām Hokenheimā," notikušo šajā vasarā atceras Rasels. "Pazvanīju Pedijam Lavam un teicu, ka nākamgad gribu braukt "Formulā 1", gribu startēt "Williams" komandā un jautāju, vai varam sarunāt tikšanos ar viņu un Klēru Viljamsu, lai apspriestu nākotni? Tas bija brīdis, kad viss sāka virzīties uz to. Zināju, ka man jānokļūst F1 čempionātā pirms visas iespējas ir zudušas."

Tiekoties ar komandu pirmo reizi, Rasels esot izveidojis "PowerPoint" prezentāciju, kurā uzsvēris iemeslus, kādēļ "Williams" vadībai būtu jāizvēlas tieši viņš.

"Džordžs ir ļoti pašpārliecināts jauns puisis," stāsta "Williams" tehniskās nodaļas vadītājs Lavs. "Viņš pats uzņemas iniciatīvu, lai pamēģinātu un uzlabotu savu nākotni, un domāju, ka tas ir viens no iemesliem, kāpēc viņu pieņēmām. Kad tikāmies, viņš bija izveidojis "PowerPoint" prezentāciju, kurā norādīja, kāpēc būtu mūsu labākais pilots. Es nekad iepriekš neko tādu nebiju redzējis. Varbūt citi ir pārāk augstās domās par sevi, lai veidotu šādu prezentāciju un stāstītu, kāpēc ir labākie."

Būdams 20 gadus vecs, Rasels tiek uzskatīts par vienu no spožākajiem jaunajiem autosporta talantiem, līdzīgi kā Makss Verstapens, Estebans Okons, Šarls Leklērs vai Lendo Noriss.

Izmantotie resursi:
jalopnik.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja