Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens: "Kļūdījāmies riepu izvēlē"

Raikonens: "Kļūdījāmies riepu izvēlē"
Kimi Raikonens
Foto: AP

"Ferrari" komandas pilots Kimi Raikonens pēc Lielbritānijas lielajā balvā izcīnītās ceturtās vietas atzina, ka komanda sacensību laikā pieļāva tikai vienu kļūdu, un tā bija saistīta ar riepu izvēli.

"Mēs pieļāvām tikai vienu kļūdu, kura bija saistīta ar nepareizu riepu izvēli," iesāk Kimi Raikonens, kurš tagad kopvērtējumā kopā ar Felipi Massu un Luisu Hamiltonu ieņem pirmo vietu. "Nedomājām, ka sāks līt, tāpēc pirmajos boksa apmeklējumos mēs saglabājām vecās riepas. Līdz tam mums bija ātrums un formula, lai uzvarētu sacensībās. Vai lēmumu mainīt riepas pieņēmu es? Nē, tas bija komandas lēmums. Visi mēs esam iesaistīti komandā, tāpēc lēmumu pieņēmām visi kopā. Dažreiz lēmums ir pareizs, bet šoreiz tas nebija pareizs."

"Pēdējās četras sacensības man nebija vieglas. Pēdējā posmā mums bija labs ātrums, bet man bija problēmas ar formulu. Neskatoties uz to, ka divos posmos mēs neizcīnījām nevienu punktu, kā arī nākamajās divās aizvadījām ne tos labākos braucienus, mēs joprojām esam līderu pulkā. Esmu pārliecināts, ka mums ir formula, kura var uzvarēt, tāpēc priekšā vēl ir daudz posmi, kuros mums ir smagi jāstrādā."

Izmantotie resursi:
autosport.com