Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Protestētāji neveiksmīgi mēģinājuši izjaukt F1 sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Pagājušajā svētdienā notikušajā F1 posmā Lielbritānijā vismaz pieci protestētāji pirmajā aplī izskrēja trasē, taču viņu plānu krietni patraucēja sarkanie karogi, kas tika izkārti uzreiz pēc starta notikušās avārijas dēļ.

Lielbritānijas "Grand Prix" izcīņas pirmajā aplī protestētājiem no aktīvistu kustības "Just Stop Oil" izdevās tikt otrpus žogam un tie izskrēja trasē "Wellington" taisnē. Kad šajā vietā jau bija nokļuvušas sacīkšu mašīnas, trasē jau bija izkārti sarkanie karogi un sacensības bija apturētas, jo startā bija notikusi vairāku pilotu sadursme.

Jau pagājušajā nedēļā vietējā policija brīdināja par protestiem, kas tiek plānoti sacīkšu laikā, taču tos pilnībā novērst tā arī neizdevās. Vairāki protestētāji sasēdās uz trases braucamās daļas, pirms trases darbinieki paguva iejaukties. Jāatzīst, ka bīstamības moments būtu vēl daudz lielāks, ja nebūtu notikusi avārija, kas arī liedza protestētājiem iegūt kāroto uzmanību.

F1 titulus guvušie piloti Lūiss Hamiltons un Sebastians Fetels pauduši atbalstu cilvēku centieniem "glābt planētu", tomēr norāda, ka sacensību laikā šādi to darīt ir pārāk bīstami.

  -2 [+] [-]

, 2022-07-06 17:13, pirms 2 gadiem
30 gadus jau dzirdu, ka ar planētu nu būs cauri. Bet pa logu skatoties visus šos gadus, tā arī neko radikāli atšķirīgu vai katastrofālu neesmu ieraudzījis. Vidējās vērtības visos parametros diezgan stabilas.

Tā teikt - visa drāma dzīvo medijos. Un šie te "protestētāji" ir tikai aktieri un viņu uznāciens - inscenējums.

  -1 [+] [-]

, 2022-07-06 18:30, pirms 2 gadiem
Labrīt, SC pamodās

     [+] [-]

, 2022-07-09 13:24, pirms 2 gadiem
planētas glābēji ... aptaurētie idioti, kurus izmanto, lai taisītu haosu un "planētas glābšanas vārdā" pataisītu cilvēku dzīvi par elli.