Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Super Aguri'' par vietu zem saules

''Super Aguri'' par vietu zem saules
''Super Aguri'' formula
Foto: AFP

Pagājušais gads ''Super Aguri'' komandai nebija tas veiksmīgākais, jo F-1 kopvērtējumā viņi spēja izcīnīt tikai četrus punktus. Arī šis gads pagaidām neko rožainu nesola, jo komanda jau ilgāku laiku cīnās ar finansiāla rakstura problēmām.

Pagājušo sezonu ''Super Aguri'' komanda pabeidza astotajā vietā, kur apsteidza ''Force India'' un ''McLaren'' komandu, kurai spiegošanas dēļ tika atņemti visi izcīnītie punkti. Komandā pagājušajā sezonā brauca Entonijs Deividsons un Takuma Sato, kuri visticamāk arī šogad brauks šajā vienībā, lai arī ar abiem minētajiem sportistiem līgums vēl nav noslēgts.

Kad tika baumots par Alonso jauno komandu, viens no variantiem bija, ka ''Honda'' komanda atlaiž Rubensu Baričello, kura vietā stājās Alonso, bet pats Baričello pievienotos ''Super Aguri'' komandai, kur kļūtu par komandas biedru japānim Takumam Sato.

Beidzoties sezonai presē parādījās informācija, ka "Super Aguri" plāno tuvākajā laikā no darba pienākumiem atbrīvot ap 30 darbiniekiem, lai tādā veidā cīnītos ar finansu problēmām, kas piemeklējušas komandu. Laiks gāja, bet nekādas ziņas par to, ka kāds ir aizgājis vai atlaists netika apstiprinātas. Komanda turpināja piedalīties dažādos testos, taču tajos rezultāti bija tuvu astes galam.

Pienāca jaunais gads, taču problēmas komandai tās pašas vecās – finanses. Pagājušā mēneša beigās tika paziņots, ka komanda ir atsaukusi savu dalību gaidāmajos Katalonijas testos. Tāpat tika plānots, ka testos Barselonā tiks prezentēts komandas jaunais modelis ''SA08''. Pienāca testi, bet komanda savu prezentāciju atcēla. To vietā viņi aizvadīja preses konferenci. Vēl līdz pagājušā mēneša beigām komanda oficiāli nebija apstiprinājusi, kuri piloti tad brauks jaunajā sezonā, taču visticamāk, ka komandā brauks pērnās sezonas duets - Entonijs Deividsons un Takuma Sato.

Visticamāk, ka šī komanda šogad varētu cīnīties par pēdējām vietām, jo, ja jācīnās ar dažāda rakstura problēmām, kas nevar ļaut pilnvērtīgi gatavoties sezonai, tad neko labu nevar sagaidīt. Cerams, ka sākoties sezonai vai tās turpinājumā komanda nepaziņos, ka tā finansiālu problēmu dēļ bankrotē.

Super Aguri
Bāzes vieta: Līfielda, Lielbritānija
Komandas braucēji: Visticamāk, ka Entonijs Deividsons un Takuma Sato
Testu braucēji: Džeims Rositers
Šasija: SA08
Dzinējs: Honda
Riepas: Bridgestone Potenza
Pirmā sezona: 2006.gads
Konstruktora kauss: -
Augstākā izcīnītā vieta: 6
Uzvaras kvalifikācijā: -
Ātrākie apļi: -

Autora prognoze:
Deividsons – Varbūt iebrauks desmitniekā
Sato – Neprognozējams pilots, bet kādu punktu jau noteikti centīsies izcīnīt.
Konstruktoru kausā – Noteikti, ka cīnīsies ar "Force India" komandu, taču izskatās, ka šogad viņiem būs jasamierinās ar pēdējo vietu.

Saistīts raksts: Vai "Force India" tiešām būs konkurētspējīga?
Saistīts raksts: Ieskats ''McLaren'' komandā

Izmantotie resursi:
www.formula1.com
en.wikipedia.org

     [+] [-]

, 2008-03-04 11:11, pirms 17 gadiem
lai ciinaas....

     [+] [-]

, 2008-03-04 11:24, pirms 17 gadiem
domaju ka bankrotes jo ja komanda finansu del vairs nespej aizbraukt uz testiem un izlaiz prezentaciju tad nu ir galigas beigas un ja ari vini pabeigs sezonu(kas domaju ari notiks) tad ari vini paliks parliecinosi piedejie

     [+] [-]

, 2008-03-04 12:02, pirms 17 gadiem
Pagājušais gads ''Super Aguri'' komandai nebija tas veiksmīgākais, jo F-1 kopvērtējumā viņi spēja izcīnīt tikai četrus punktus.

Nevaru īsti piekrist, kā mazai komandai ar ierobežotiem resursiem viņi pagājušo gadā brauca pat tīri labi. Daudz netrūka, lai apsteigtu savu "mātes" komandu Honda. Bet nu šī sezona gan izskatās diezgan neperspektīvi.

     [+] [-]

, 2008-03-04 12:21, pirms 17 gadiem
un vel sato apdzina alonso
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-04 18:09, pirms 17 gadiem
pern vinji bija sameraa labi!

  -3 [+] [-]

, 2008-03-04 18:10, pirms 17 gadiem
Deividsons – Varbūt iebrauks desmitniekā tas ir pi*ģets šitā pateikt

     [+] [-]

, 2008-03-04 18:20, pirms 17 gadiem
Pagājušā gadā labākais sasniegums bija 11.vietā, tā kā ceru, ka šogad būs labāk!
Manis pēc kaut vai viņš uzvar, bet ja paskatamies uz reālo situāciju tad....