Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Es gribu, lai Alonso iet prom"

F-1 komandas "McLaren" pilots Luiss Hamiltons ir nācis klajā ar ziņu, ka viņš vairs nevēlas startēt kopā ar savu komandas biedru Fernando Alonso, jo viņš neesot uzticīgs pret savu komandu.

Pirms kāda laika Alonso paziņoja, ka viņam neesot problēmas ar savu komandas biedru Hamiltonu un ka viņš "McLaren" komandā braukšot arī nākamajā sezonā. Taču Japānas "Grand Prix" laikā Hamiltons paziņoja, ka viņu savstarpējās attiecības ir ļoti saspīlētas.

"Es nedomāju, ka mēs turpmāk varētu būt komandas biedri. Es gribu, lai viņš iet prom," saka Hamiltons britu medijiem. "Ar to es domāju, ja komanda gribēs viņu paturēt, tad lai patur, bet es šeit palikšu tik ilgi, cik ilgi komanda mani gribēs šeit redzēt. Nezinu, kurš varētu braukt šajā komandā, bet es labāk gribētu redzēt Alonso "Ferrari" komandā, bet sevi "McLaren".

Atgādināsim, ka Hamiltons pēc sadursmes ar Alonso Beļģijas "Grand Prix" laikā ir kļuvis daudz atklātāks un runīgāks, lai arī daudzi viņam ir teikuši, lai viņš gan nerunājot, bet vairāk koncentrējoties sacensībām, taču viņš kaprīzi turpina saspīlēt savas attiecības ar Alonso.

Pēdējā laikā arī parādījās baumas, ka Alonso varētu pievienoties "Ferrari" komandai, bet Masa pārietu uz "Toyota" vienību, taču "Ferrari" komandas šefs to kategoriski noliedz.

"Mums ar abiem pilotiem ir līgumi arī uz nākošo gadu," saka Tods. "Abi mūsu piloti ir paveikuši lielisku darbu un mūs pilnība apmierina viņu sasniegtie rezultāti."

Izmantotie resursi:
www.crash.net
Foto: AFP

1 2 3 95 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:23, pirms 17 gadiem
Tā arī nesapratu, ko viņš pateica? "Ar to es domāju, ja komanda gribēs viņu paturēt, tad lai patur, bet es šeit palikšu tik ilgi, cik ilgi komanda mani gribēs šeit redzēt."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:26, pirms 17 gadiem
Nu ceru,ka rakstaa nav arii kaada dalja autora domu,bet shiem diviem tik tiehsaam nebuutu jaabrauc vienaa komandaa..

Nez kaa sanaak,bet teishi McLaren allazj ir shaadas probleemas..

Nav jau taa,ka tikai Mclaren gadaas tie divi liidzveertiigie piloti komandaas.
Ir bijis ar Willjamsaa(HILS un KULTHAARDS) veel jo vairaak HILS un VILNEEVS
taapataas tomeer arii massa ar raikonenu sadziivo.
Ronam Denisam tomeer ir bijis laiks un miziiga pieredze sadzuiivot koopaa ar diviem gailjiem un buutu jaatiek galaa shoreiz.
Kaut ko jau meegjinaaja..tas video rulliitris bij rigtiig labs,bet laikam Alonso paarshaava paar striipu Ieprieksheejaa posmaa un skaidrs,ka Hamiltons neveelas buut raams,ja vinju censhas ar uzveikt brutaali..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:28, pirms 17 gadiem
Sīkajam galīgi sakāpis galvā... Varbūt ne šajā, bet nākamjā gadā sāks īdēt, ka šim Deniss nepatīkot un to vajag nomainīt (protams pieņemot, ka tiks parakstīt līgums ar McLaren - par ko nešaubos ne mirkli)... Pēc tam jāmaina formulas krāsojums u.c. .... Nu patiešam puišelis... Tā jau tiek viss labākais, bet vēl īd... Ja cīnies par čempjona titulu, tad ir pilnīgi vienalga, kas ir Tavs komandas biedrs...

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:30, pirms 17 gadiem
jau besij vinsh aaraa ar savu debiilo muti.. ko var vislaik kaadu apvainot..

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:32, pirms 17 gadiem
sak paradities zvaigznu slimiga un visadas kaprizas iegribas Hamiltonam!visu cienu vina sasniegumiem saja sezona bet nevaig jau uzreiz celties tik trakos makonos un sazin ko!doamju ari ka Alonso ir devis vairak ka 50% si gada masinas attistibai un vinu ta vnk nevar izmes butu hamiltons ienacis pirms 1 vai 3 gadiem nekas tads nebutu jo tad jau ari McLaren nebija visa spozuma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:35, pirms 17 gadiem
Nē nu viņš jau tā var teikt, Deniss kā otrais tēvs ir. Vēl nav zināms kurš pamperus Hamiltonam bērnībā vairāk mainīja Deniss vai īstais tēvs. Sorry, novērtēju, viņam ir talants un būs nākotne F1, bet man viņš nepatika un nepatiks.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:38, pirms 17 gadiem
Hemiltons ir viens mazs lecigs, iedomigs gaileens... Trakaks par Shumaheru... vinam visi lidzekli bus labi lai uzvaretu, gan spiegosanas skandali, gan biedru noniecinasana...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:40, pirms 17 gadiem
Pagaidām esmu 90% Ferrari fans, bet ja Alonso pāries uz ferrari, tad es diezvai turpināšu fanot par Ferrari. NU nevajag viņiem tādu cilvēku kā Alonso. Lai arī viņš ir ātrs un bla bla bla, bet pēc manām domām viņš bojā F1 kopskatu. Nekur viņam nav labi, visi ir pret viņu. Drīz jau sastrīdēsies ar visām komandām un tad atliks tik braukt kaut kādā Spyker vai sazin vēl kur.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:42, pirms 17 gadiem
Hamiltons ir anglis!!! tad jau nav jābrīnās, ka īd!!! angļi jau ar prāta spējēm reti kad izceļas!!!

     [+] [-]

, 2007-10-01 15:42, pirms 17 gadiem
ja ari vins bus pasaules cempions, tad ciena manas un daudzu citu acis nebus ...

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:43, pirms 17 gadiem
Joprojaam nesaprotu,kaapeec Hamiltonu taa ieniist..
paskaidrojiet normaaliem ARGUMENTIEM!!!!
luudzu..

     [+] [-]

, 2007-10-01 15:44, pirms 17 gadiem
Aizmirsu piebilst, ka Hamiltons arī velk uz Alonso tipa cilvēku. Ja jau viņš var atļauties tā runāt debijas sezonā, tad kas būs vēlāk? Kaut gan ceru, ka viņš neies Alonso pēdās, jo vismaz būs kāds kas aizpilda Šumahera vietu

     [+] [-]

, 2007-10-01 15:44, pirms 17 gadiem
Chalis vnk brauc perfekti,gandriiz bez kljuudaam! Nekad neriskee,izspiezj no katras saciikstes maximaalo,ko vinsjh var.
straadaa melnu muti,lai buutu tur,kur vinjsh ir..
hamiltons jau ntos gadus ir kopaa ar Mclaren..starp citu..

  -1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:46, pirms 17 gadiem
*Rodrigues96

Zinu, ka daudziem nepatīk tas, ka uz tādu sporta veidu kā F1 atnāk kaut kāds jauniņais un liek iekšā visiem kas te brauc jau gadiem. Tas liek padomāt par to, ka F1 piloti nemaz nav labākie no labākajiem. To, ka uz F1 tiek nevis labākie, bet kuri sev līdz atved bagātus sponsorus.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:50, pirms 17 gadiem
Puse no panaakuma in tiesi Denisa deelj,vins ir Denisa miilulis(to pat alonso ir teicis)komanda vinjam paliidz vairaak nekaa Alonso un tapeec arii Alonso ir taadaas attieciibas ar komandu!

Cik biezi pagaasajaa sezonaa nokuupeeja Kimi formula,un cik biezi nokuup ta sogad!(tas jau vairaak pa spiegosanas lietu)

     [+] [-]

, 2007-10-01 15:50, pirms 17 gadiem
kautkaads spiediens uz to Alosno jaaizdara, nav ko visu muuzju bojaat nervus.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 15:57, pirms 17 gadiem
DžonsMakleins, a kuri tad izceljas ar praata speejaam?

Komandas lielaakoties ir no Anglijas, taatad arii liela dalja tehniskaa personaala, nu dunduks nezinu ko tur var sakariigu izdariit.

     [+] [-]

, 2007-10-01 15:58, pirms 17 gadiem
To GAGLV

Piekriitu! Protams,ka buutu diezgan romantiski apgalvot,ka F1 brauc labaakie pasaules autobaruceeji.
Katrai seerijai ir sava specifika.
Bet manupraat tas arii nav svariigi.
Runa iet par shiem 22 meistariem,kas visi viennoziimiigi ir tikai VIENI no labaakajiem pasaulee.

Es neteiktu,ka Hamiltonam kaads noliek visu uz paplaates..
Vinja teevs kaadrezi bij straadaajis 2-3 darbos,lai nopirktu deelam gokardu,to pat,ko ir dariijushi arii citu baruceeju vecaaki.
Luiss jau no mazotnes vnk ir bijsi talants,tas nav striida objekts!
Vinjsh zina Mclaren struktuuru un taas darbiibas principus,iespeejas labaak apr alonso un vinjsm ir lielaaka saikne ar Mclaren,kaa divkaarteejajam chempionam un tagad tas liek par sevi maniit..

Sezonas saakumaa Hamiltons kaapa katreiz uz goda pjedestaala un neviens nespeeja iedomaatie pec paaris pirmajiem posmiem,ka vinsjh buus tas,kursh gaaziis Alonso no tronja..pat ne Mclaren..
Hamiltons tikai pateicoties savam darbam un gandriiz perfektajai barukshanai ir nonaacis tur,kur vinsjh ir!

UN NAV VINJSH SADOMAAJIES un NAV VINJAM SAKAAPIS GALVAA!!!

     [+] [-]

, 2007-10-01 15:59, pirms 17 gadiem
un visiem garsho HARIBO.....

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:01, pirms 17 gadiem
Kaads te veel angljus noliek...
Herberts,Stjuarts,Hils1,Hils2,Kulthaards,Batons,Mansels,Hamiltons...un citi..
neviens no vinjiem tik tieshaam ar galvu nav domaajis..
pasmaidiet

  -2 [+] [-]

, 2007-10-01 16:01, pirms 17 gadiem
Hamiltons ir viens sīks, lecīgs pakaļa. Brauc kā nenormālais. Viņš nemaz neskatās ko dara citi braucēji vienkārši izspežot tos no trases, liekot tiem strauji sabremzēties utml. Tagad varbut viņš tur vēl kā jauniņais brauc, visi viņu saudzē, bet kad paies kadas dažas sezonas, kādam tas apniks un vienreiz ieliks Hamiltonam sānos. Es domāju ka Alonso ir DAUDZ labāks par šito ******** un drīzāk viņam vajadzētu aiziet no komandas nekā Alonso.

  +3 [+] [-]

, 2007-10-01 16:03, pirms 17 gadiem
nu, teiktu to, ka Hamiltons baigi krutais palicis. ko var darit, ka kadam saja sezona vairak veicas neka citam. Patikami ir tas, ka Alonso vecas tradicijas iemajo. Trasi pirms nedelas nogales izstaiga kajam.
Parasti medz but ta, ja sadus vardus lieto, ka negrib, lai vina komanda brauc specigs komandas biedrs, tad lai pilots dodas prom.
Alonso dominejis F1 jau ir 2 gadus. Ta pat ka toreiz, kad Sumahers pec 2 spidosiem gadiem pievienojas vajajai Ferrari komandai, sogad vins pievienojas McLaren. Ari varetu teikt, ka komandu vins ir izvilcis no lielaka pagrimuma, kad McLaren brauca "daudzsolosie" Montoija un Raikkonens. Labi, ka Ferrari tik izturigi, citadi ari sis formulas Kimi iznicinatu, ka vins to medza darit iepriekseja komanda, bet tas jau cits stasts.
Es ietiektu, lai Luiss neteiktu tadus vardus, ka lidzas sev vins negribetu redzet 2karteju pasaules cempinonu. Labi, nenoliegsu, ka Hamiltons dzimis cempions, kadi citi nav spejusi but, tomer vina klatbutne komanda turpmak vinam naktu tikai par labu, jo no cempioniem un tadu kads ir Alonso ir ko macities, ja neskatas to, ka Fernando braucis pat ar tadu formulu ka Minardi kadreiz bija. un tagad jau vins ir cempions.
Tomer, lai alonso izvelas un redzesim kas notiksies nakotne.

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:04, pirms 17 gadiem
lai jau tie sunji rej..

  +1 [+] [-]

, 2007-10-01 16:06, pirms 17 gadiem
scrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labi teikts!!!

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:10, pirms 17 gadiem
Hamiltonam nospīdēja, ka viņam jau sen ir sadarbība ar Denisu un McLaren. Būtu viņš debija kaut vai Renault, nekas no viņa nebūtu. Bez tam McLaren šogad ir pārspējuši paši sevi, izgatavojot ļoti labas formulas, atšķirībā no pēdējiem gadiem. Visu sezonu McLaren izcīnījuši augstas vietas kvalifikācijā, tāpēc īsti nēsmu redzējis, kā Hamiltons brauktu kautkur no vidus uzsākot vai no beigām, kā izpaustos tad viņa meistarība. Uzsākot gonku no pirmajām vietām nav tas pats kas no beigu daļas. Džekam vienkārši paveicās īstajā laikā un īstajā vietā uznākt uz F1 skatuves. Plus vēl tā lielā mutīte, kas man ne visai patīk.

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:12, pirms 17 gadiem
hamiltonam vajadzeetu piezemeeties, paaraak puisim galvaa sakaapis...

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:13, pirms 17 gadiem
he...varbut deretu jaunu kvalifikacijas / saciksu norisi. Varbut varetu ko lidzigu DTM vai WTCC, ka svetdiena notiek divas sacikstes. Varbut Eklstonam ieteiktu taisit sacikstes jau sestdiena un svetdiena. Svetdiena staretu apgriezta kartiba.
Tad mes redzetu uz ko spejigi piloti, masinas utt.

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:13, pirms 17 gadiem
Dzekam vnk paveicies katru posmu uzsaakt no galjgala..
aizej un uzsaac katru saciiksti no turienes!
aizej un neavaree un nepieljauj nevienu kljuudu 16 posmos no vietas!!
Aizej un nodzoovo 15 gadus saciikstei vien!!!!

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:14, pirms 17 gadiem
>Rodrigues96; GAGLV
H.P. Montoya arī F1 neko lāga nepanāca! Kaut gan cerības uz šo bija "mēmās"! Tagad piem. NASCAR seriālā viņš arī ir pašvaks... interesanti būtu uz Tony Stewart, Jimmy Johnson vai Jeff Gordon paskatīties iekš F1! Gan jau, ka pēdējie šie nebūtu...
1 2 3 95 komentāri