Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lielbritānijas GP pirmajā treniņā slapjā trasē ātrākais Botass

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbritānijas GP pirmajā treniņā slapjā trasē ātrākais Botass
Valteri Botass. Foto: Motorsport.com

F1 posms Lielbritānijā sācies ar pirmajiem treniņbraucieniem, kas norisinājās slapjā Silverstounas trasē. Rezultātus uzrādīja tikai desmit piloti, bet ātrākais bija Valteri Botass.

Sākoties treniņam, Silverstounas trasē lija, vēlāk nokrišņi mitējās un beigās jau piloti varēja izmēģināt braukšanu ar sliku riepām. Asfalts gan joprojām vēl bija mitrs.

No vadošajiem braucējiem tikai "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons sasniedza rezultātu ar sausā laika riepām, ieņemot otro pozīciju. Valteri Botass no "Alfa Romeo" vienības ar vidēji slapjā laika riepām uzrādīja ātrāko rezultātu, bet aiz šiem abiem braucējiem sekoja "Ferrari" pārstāvji Karloss Sainss un Šarls Leklērs.

Ne visi paguva uzrādīt rezultātus, jo dažas minūtes pirms laika atskaites beigām no trases grants joslā izlidoja Lānss Strols. "Aston Martin" komandas pilota negadījuma dēļ tiesneši izkāra sarkanos karogus un treniņš netika atsākts.

Šovakar plkst. 18:00 pēc Latvijas laika sāksies otrā treniņsesija.

     [+] [-]

, 2022-07-01 16:30, pirms 2 gadiem
Mercedes atlaida nepareizo pilotu

     [+] [-]

, 2022-07-01 17:07, pirms 2 gadiem
wilwood rakstīja: Mercedes atlaida nepareizo pilotu
Kurā brīdī Mercedes atlaida Botasu?

     [+] [-]

, 2022-07-01 17:19, pirms 2 gadiem
😁😁😁😁😁 1. treniņi un tādi spriedelējumi