Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pirmdien Openkart Elites līgas 12. posms

Jānis Celmiņš

Šodien "GoPlanet" kartinga hallē Rīgā notiks īres kartinga sacensību seriāla Openkart Elites līgas 12.posms. Elites līgas sacensības GoPlanet šogad ir notikušas divas reizes agrā pavasarī. Viena uzvara galvenajam favorītam šajā trasē Jurijam Višņakovam, bet otrajā sacensībā Višņakovs tika pirmo reizi pārspēts un to paveica Rūdolfs Bērziņš.

Arī pirmdien tieši Višņakovs būs galvenais pretendents uz uzvaru un maza ir varbūtība, ka turpināsies līdera Dāvja Tobiasa pēc kārtas izcīnīto piecu uzvaru sērija. Višņakovs arī piedalījās abās B līgas sacensībās GoPlanet, kur, startējot ārpus ieskaites, abas reizes pirmais šķērsoja finiša līniju un abas reizes stājās uz pirmās starta vietas.

Pēc aizvadītiem vienpadsmit posmiem Openkart čempionāta līderis ir Dāvis Tobiass ar 493 punktiem, otro vietu ieņem Zintis Grandbergs ar 381 punktu, trešais ir Raivi Kirilovs ar 360 punktiem, ceturtais Rūdolfs Bērziņš 348 punktiem, bet piektais ir Višņakovs ar 319 punktiem.

Komandu ieskaitē līderi vēl joprojām „R&D” (Bērziņš, Grosberga un Daniels Mančinskis), otrie Dream Team (Eversons, Tobiass, Krūze), bet trešajā vietā Ave Lat Sargs (Višņakovs, Anatolijs Hramovs, Vitālijs Kovaļenko).

Sacensību sākums pulksten 19.30. Dalību sacensībās var pieteikt jebkurš, kurš vēlas izjust amatieru sacensību garu. Informācija openkart.net. Debitantiem pieteikums jāsūta uz e-pastu openkart.serials@gmail.com.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība „Kartinga attīstības centrs”
Uldis Galdiņš